Quote Originally Posted by Midnight View Post

Τέσπα, να δεχτώ ότι μου λες και καλώς σας βρήκα, αλλά τα σχόλια για το Halford και το Midnight δεν ξέρω αν θα κατορθώσω να τα ξεπεράσω έτσι εύκολα...και πες στον άλλο τον κόπανο να κόψει τις ανοησίες με το στρατό γιατί μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι!!! Μα καλά, σας αρέσει αυτό το humor; Τέλος πάντων, ξαναλέω, καλώς σας βρήκα...

Aδερφε μου, μην παιρνεις στα σοβαρα τον καθε κρετινο εδω μεσα.
Ατομακια που δεν ενιωσαν, δε μπορεσαν, δεν αντεξαν να καταλαβουν που κρυβονται Αληθινες εννοιες στη ζωη οπως Κουραγιο, Δυναμη, Οργη, Πιστη, και κοροιδευουν πραγματα που δε θα νιωσουν ποτε, ειναι πολυ μικρα για να αγγιξουν την Ψυχη.

Οταν ο Χαλφορντ δινει ολο του το ειναι στο Jawbreaker, οταν προκαλει ριγη συγκινησης στο Before the Dawn, ναι ακομα και οταν σε κανει να νιωθεις ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ στο Eat me alive, ολοι αυτοι οι μικροι, οι κακεντρεχεις, δε μπορουν να συλλαβουν ουτε μιση ιντσα απ το μεγεθος του Metal God, οταν οι Crimson Glory απ την ωμη μεταλλικη επιθετικοτητα του Red Sharks φτανουν στο κρεσεντο δακρυων του Lonely nights, ολοι αυτοι πως μπορουν να αντιληφθουν τι σημαινει να νιωθεις στο πετσι σου αυτη τη μουσικη, αυτους τους στιχους.

Ο αλλος μιλαει για στρατο. Τι ξερει αυτος απο Ανδρεια. Πατανε ενα κουμπακι και κατι εγινε. Μονο εκεινες οι εποχες αξιζαν που ο καθενας ηταν Ηρωας για τον εαυτο του, αλλα δεν ειναι η ωρα η το μερος εδω για τετοιες κουβεντες. Απο τετοια ψευτοφασιστακια γεμισαμε.

Μεταλ ειναι να το ζεις. ειναι να σε γεμιζει με την οργη του πανθηρα το Night Crawler, να σφουγγιζεις τα βλεφαρα με τον λυρισμο ενος Perfect Mansions, να ροκαρεις ανελεητα με το Living for tonight, αυτο ειναι το μεταλ, να γρονθοκοπεις το κατεστημενο με το Afraid to Shoot Strangers, να γινεσαι ο κιθαριστας των ονειρων σου στο Fighting the World, να ταξιδευεις και συναμα να εισαι εδω σε ενα Quest for Tanelorn, να ΞΕΡΕΙΣ οτι εισαι ανωτερος με ενα Μetal Heart, να ρεει στο αιμα σου το ατσαλι.

Αυτο δε μπορει να σου το παρει κανεις. Κρατα, αδερφε. Ολοι εμεις που ξερουμε ειμαστε μαζι σου.

FOR AS LONG MY BLOOD IS MADE OF STEEL
FOREVER TO BE TRUE, AND NEVER SHALL KNEEL.