λες;
λες;
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ώπα, οι κομμουνιστές είναι άντρες, να το ξέρετε.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Ταηλερ Νταρντεν, δεν ειναι δυνατον η καθε μια μυζηθρα εδω μεσα να προσβαλλει το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ που γι αυτο πολεμησαν ο Αχιλλευς, ο Διομηδης, ο Νικηταρας, ο Κωνσταντινος Καζακος σαν κυβερνητης υποβρυχιου στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, στην ταινια ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.
η αποφαση ειναι ειλημμενη και κατοχυρωμενη υστερα απο εκτακτη γενικη συνελευση του ΗSV υπο τον αντιναυαρχο Παυλο Γκερρέρο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
σωστά.τι σχέση έχει αυτό το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ με τους ΑΝΤΡΕΣ!
εντιτ. το ροζ πως μπαίνει στο νεο φορουμ ρε γμτ?
τον αιαντα ξεχασες
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
ο Αίας αλλαξοπίστησε τελευταία στιγμη και πήγε στην Ολλανδία με τους αδερφούς Δεβόρη
Μαλάκες, πάρτε το χαμπάρι, όλο το metal που ακούτε (αν είναι metal αυτό που ακούτε) έχει βασιστεί σε Black Sabbath (με πρεζάκια και ανώμαλο τραγουδιάρη) και σε Judas Priest (με πούστη τραγουδιάρη)! Ότι και αν ακούτε είναι παιδί ενός πούστη και ενός ''δεν την παλεύω απο τα ζουμιά, τα κουμπιά και ΄τι άλλο πίνεται ή σουτάρεται'' ανωμαλιάρη!
ART IS A BLAST!!!
Θα μου πεις ότι είσαι metalhead (που σκατά είσαι) και ότι δε σε έχει γαμίσει καλά ο Halford!!!
ART IS A BLAST!!!
κάπου εδώ προσυπογράφω κι εγώ για fake. αλλιώς νομίζω οτι ο midnight δεν έχει ιδεά απο ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, ΚΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ Μ Ε Τ Α L !
Εγω ακουω Type O Negative και ο τραγουδιαρης ειναι πολυ ΓΑΜΙΑΣ και σκιζει πρωκτους Χαλφορντ!!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."