Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
1ον) Οι Stryper έχουν και γαμώ τις κομματάρες, εντελώς true και απρόσμενα δυναμικές, π.χ. "Soldiers under Command".

2ον) Τις προάλλες έπαιζε μια φιλολογία για το αν έχεις το δικαίωμα να συγκρίνεις το νέο με τα παλιότερα 'Ryche, η γνώμη μου;
Φυσικά και το έχεις! Δεν κατάλαβα ο καθένας θα βγάζει τη νερόβραστη γλυκοπατάτα του και θα διατηρείται στο απυρόβλητο; Δεν ξέρω αν εσείς ακούτε rock, jazz, latin, salsa, funk, pop, alternative κι άλλες μουσικές του διαόλου, αλλά εγώ δεν ακούω κι όταν μία από τις λυκειακές τεράστιες αγάπες προσεταιρίζουν τέτοια ακούσματα, τότε είναι λογικό να διαχωρίσω τη θέση μου και, αν έχω όρεξη, να κράξω κιόλας, γκεγκε;

To συλλογιστικό σου εδώ είναι λάθος. Το "διαχωρίζω τη θέση μου" από το "κράζω" έχει μεγάλη διαφορά.

Το ότι μία metal μπάντα ξεκίνησε να παίζει metal δεν σημαίνει ότι υπόγραψε και χαρτάκι γάμου, αιώνιας αγάπης και αφοσίοσης προς το είδος.

Άμα οι Ryche και κάθε Ryche γουστάρουν να εμπλουτίζουν τη μουσική τους με στοιχεία που εσύ θεωρείς του "διαβόλου" (στο μόνο πράγμα που συμφωνώ μαζί σου είναι το gayλικι το alternative) τότε απλά αράζεις στα κυβικά σου διότι στην προκειμένη περίπτωση το "κράξιμο" χαρακτηρίζει εσένα σαν αμπαουμά και όχι την μπάντα σαν έκπτωτη, πουλημένη κτλ κτλ.............