Χαχαχαχαχαχαχαχα
Οκ ας το συζητήσουμε σοβαρά λοιπόν. Μήπως η ονοματολαγνεία σας έχει κάνει να χαμηλώσετε σημαντικά τα στάνταρ σας για το τι αποτελούμε sequel. Γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδί μου, όταν μας πασάρουν ένα παιχνίδι με ελεεινά γραφικά και movement animation προηγούμενης γενιάς, όταν δεν διαθέτουν χρήματα για να πάρουν ονόματα/σήματα ομάδων (λες και έχει η Konami οικονομικό πρόβλημα), όταν όλη η προγραμματιστική τους ομάδα έχει πάει στο f*** (βάζω αστεράκια γιατί εμείς οι ΧΑΡΝΤΚΟΡ ΠΡΟ ΦΑΝΣ δεν λέμε καν το όνομα του μισητού ανταγωνιστή), όταν έχουν να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στο gameplay από το pro 5-6, όταν μπορείς να περνάς τους πάντες και να σουτάρεις εν κινήσει χωρίς να σταματά, όταν μετά από όλα αυτά έχουν να ξαναγράψουν ουσιαστικό κώδικα εδώ και 4 χρόνια ε τότε υπάρχει πρόβλημα. Στην τελική ρε αδερφέ, όταν δεν υπάρχει ούτε ένα gaming site/mag που να βγάζει το προ καλύτερο του φετινού fifa (το αναφέρω σαν επιχείρημα γιατί οι περισσότεροι δεν έχουμε παίξει και τα 2 ενδελεχώς), όταν στις πωλήσεις είναι πίσω ακόμα και στο άντρο του , το ps3 και δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει την κατάσταση, ε μου δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για εμένα -τον καταναλωτή- γιατί ξέρει ότι έχει μια σταθερή κολλημένη fanbase που ξεχνά ότι απαιτεί και προχωρά σε οπαδική υπεράσπιση του προιόντος που πληρώνει, ε τότε θα του ρίξω ένα μεγάλο Χ και θα στηρίξω τους άλλους που τουλάχιστον προσπαθούν.