νταξει εγω το ποσταρα γενικα για grind ιστορια...οι Brutal Truth περισσοτερο death/grind δεν ειναι? θυμαμε και ενα τ-σηιρτ με την καραπα ενως ελληνα καλογερου απο πισω
νταξει εγω το ποσταρα γενικα για grind ιστορια...οι Brutal Truth περισσοτερο death/grind δεν ειναι? θυμαμε και ενα τ-σηιρτ με την καραπα ενως ελληνα καλογερου απο πισω
Oi Brutal Truth einai apla periergh mpanta pou gamaei.Exei kommatia teleiws grind alla oxi,alla pio peiramatika.Oi Siege twra einai polu grhgoro hardcore oxi grind alla exoun shmantikh istoria e8esan sovares vaseis
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
καλοι οι Siege αλλα
![]()
Last edited by Harvestman; 27-03-2009 at 12:57.
Σιγουρα ειναι απο τις πιο επιδραστικες μπαντες,υπερκαφροι για την εποχη τους,με τρελες ταχυτητες για τα τοτε δεδομενα.Και εδω πεταγεται ο πανκης και λεει για το dropdead ποσο χωνει τους metallica και τους slayer.Xαχαχα![]()
Мама Люба давай, давай, давай
Ε δεν τον έχετε αφήσει τον άνθρωπο να πεταχτεί να πει κι αυτός τίποτα, τον προλαβαίνετε συνέχεια.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
και εδω πεταγεται ο πανκης και...
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
xtes akouga to zero comfort margin twn circle of dead children k thimithika oti oi today is the day piran to drummer twn circle of dead children k meta thimithika to kiss the pig apo today is the day k kateliksa oti prokeitai gia apisteuta skoteino grindcore disko me pagwmeno kauli
ειμαι ΤΟΣΟ λασπη απο χθες,που πραγματικα ρε παιδες το μονο που πεταγεται ειναι το μυαλο μου στον τοιχο.ζαλιζομαι και πεφτω ακομα
α ναι,υποτιθεται εκοψα το αλκοολ.
ον τοπικ,ευχαριστω που με σκεφτηκατε.οι προγονοι του grind κατ εμε ειναι οι siege,deep wound,repulsion ισως και οι deathstrike.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Ρε.
http://www.myspace.com/countymedicalexaminers
Τους είχα πετύχει και παλαιότερα κάπου αλλά υπέθεσα πως οι εικόνες της μπάντας είναι χιουμοριστικές και ότι τα μέλη είναι άλλα.
Ο μάη γοδ.
Είναι και καλοί γαμώ το χωριό τους.![]()
Τιγκα carcass βεβαια.
Мама Люба давай, давай, давай
Μιας και μιλάμε για Grindcore, έχει ακούσει κανένας μια μπάντα ονόματι Disgorge? Από Μεξικό νομίζω είναι.