17μιση πρωτη δεσμη εκθεση.
Ψεμα!
Ενισταμαι.
να μου δειξεις τα μορια.
17μιση πρωτη δεσμη εκθεση.
Ψεμα!
Ενισταμαι.
να μου δειξεις τα μορια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αλλιώς να της δείξεις το δικό σου!
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Χαχαχαχα. Αληθεια λεω, μαλιστα πηρα τοσο γιατι ο ενας την θεωρησε αριστη, ο αλλος πατο, και χρειαστηκε να γνωμωδοτησει και τριτος εξεταστης.
Τα γραπτα μου ηταν παντοτε καλα, με τη δυναμη του γλυκου τσαρλεστον στα πλατανοφυλλα του Πηνειου ενα βραδυ του Απριλη.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Εχετε μπερδευτει, δε μιλαμε για αυτο που νομιζετε (το ξαναμετρατε κιολας μαλακες)
Οχι, οχι, δεν θελω να εχω τη μεγαλυτερη μαλαπερδα, pls.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ
Rock or Nothing
mporei kapoios plz plz plz na mou metafrasei to: "anoixti sineleusi e3egermenwn gia tin allilegkih stous diokomenous ths e3egershs"? giati ftiaxnoume to blog mas se diafores gloses k kolisame sto stisimo![]()
satan was a lez
Ε όχι κ πουρό![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.