To είδα και εγώ μόλις, και έχω απορίες λογικές και ισχυρές.

Καταρχάς αυτό με την πληγή Ben φυσικά και δεν είναι λάθος! Απλά αν όλο αυτό εξηγηθεί χωρίς time travels, μετά *οποιοδήποτε* λάθος θα μπορεί να εξηγηθεί με σύζευξη παράλληλων συμπάντων, και έχω μια υποψία πως δεν θα είναι time travel η εξήγηση, παρότι οι Χέρλι και Μάιλς κατέληξαν σε ένα μονάχα παράδοξο, το οποίο φυσικά και απαντήθηκε με κάπως χαζό τρόπο. Σε όλα τα παιχνίδια με time travels είναι χρήσιμη μια επιλεκτική διαγραφή μνήμης, για να συνεχίσει να δουλεύει το πράγμα.

Αυτός που με προβληματίζει κάπως είναι ο Richard. Όταν μιλάει με Σώγιερ το 1974, φαίνεται να έχει συναίσθηση της κατάστασης περί Oceanic 815, ακόμα και αν δεν ξέρει τι ακριβώς είναι αυτό, είναι υποψιασμένος. Όταν βλέπει τον Locke το 2004, γνωρίζει τα πάντα, ενώ τονίζει πως 50 χρόνια πριν δε θα γνωρίζει τίποτα, ακόμα και αν θα φοράει το ίδιο πουκάμισο. Ο Richard κάνει time travels λοιπόν; Ή είναι "πολύ μεγάλος ηλικιακά" σύμφωνα με Juliet; Αφού αυτή είναι η πατέντα του τροχού, που στην παρούσα φάση ανήκει στη Dharma. Ποιά ακριβώς η χρήση του temple λοιπόν, που ισχυροποιεί αντίστοιχα τους others;

Δέχομαι αυτό περί μη ευθείας τροχιάς παρελθόντος-παρόντος-μέλλοντος των Oceanic 6, του Faraday, της Juliet, του Richard, αν και θέλει αρχίδια για να εξηγηθεί σωστά, αλλά αν αποδειχτεί πως ήταν τελικά ευθεία η τροχιά, απλά μπήκαν στο ναό και το ξέχασαν, θα θυμώσω λίγο.

Ο Bernard και η Rose που βρίσκονται; Στο 2007; Στο 2004; Στο ίδιο μέλλον με τους Ατζίρες;

Ο Locke πότε εμφανίζεται στον Ben; Πριν την καρατιά της Sun ή μετά;

Κάντε κουσκους