Ότι να ναι!!!! αχαχα καμμένοι. Σιδερένια μαιμού όλα τα λεφτά. και το χελφεστ ωραίο ηταν στον ύπνο μου.
Ότι να ναι!!!! αχαχα καμμένοι. Σιδερένια μαιμού όλα τα λεφτά. και το χελφεστ ωραίο ηταν στον ύπνο μου.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
μιτσμανΝακο μου καλέ
θα'ρθω και επίσημα να την ζητήσω στο σπίτι.
μπορεί να μην έχω λεφτά, αλλά έχω φιλότιμο
βασίλισσα θα την έχω.με τις συναυλίες της.με τα καινούργια σιντιά της.με τα ταξίδια στο ξωτερικό.θα της γράψω κ το σπίτι κ τις ελιές στην καλαμάτα.
I must have some booze. I demand to have some booze
Οχι, σπαστηκε που ειδε στο ονειρο της οτι χωρισε, ενω δεν εχει τιποτα.
συμβαινει συχνα.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Τι γινεται με αυτους που τους τη σπαει που χωρισαν irl.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
πω.
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Les na topas ontws gia xwrismo me upaitio to beefteki?![]()
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΡΙΕΤΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΝΙΖΙΑΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΘΥΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΣΤΕΛ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Mπιφτεκιον, Χρονια μας πολλα Μανιτσα! Κατερινη στα χυτα, μουχαχαχαχαχα!
DeathMD 32.