Ωραιο, καλυτερα μαλλον να βαζεις τα μαλλια σου μπροστα στο προσωπο σου αλλη φορα.
Ωραιο, καλυτερα μαλλον να βαζεις τα μαλλια σου μπροστα στο προσωπο σου αλλη φορα.
pffff varethika na apantaw sovara kai na kanw to xazo
irthe i ora gia ligo elitismo
there is no stronger drug than reality
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Τέτοια σύννεφα ούτε στην Μόρντορ...
Edit.. τι είναι αυτό στην φωτό πάνω..?![]()
![]()
![]()
Last edited by Deniz; 21-03-2009 at 19:13.
γαμώ άρχισα να κοιμάμαι μια φορά στις 2 μέρες... πάμε, μωρή, αϋπνία!!![]()
satan was a lez
χτυπάει το θυροτηλέφωνο χθες. γυναικεία φωνή, "από τη φορθνετ για τα τηλέφωνα", ανοίγω, χτυπάει κουδούνι πόρτας, ετοιμάζω να βρίσω, ανοίγω την πόρτα και μένω μαλάκας. Λογικά ήταν η δίδυμη αδερφή της Evangeline Lilly,εκτός αν η ίδια η Lilly έπιασε δουλειά στην φορθνετ, "καλημέρα" μου λέει, "ασδφασδφ" λέω, έχω ένα τελείως ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη, γελάει και αυτή, έχω γίνει τελείως ρόμπα, "έχετε φορθνετ?" μου λέει, "ασδφασδφόχι" της λέω, συνεχίζω να γελάω ενώ φαντασιώνομαι ναυάγια σε χαμένα νησιά και χωροχρόνους μαζί της, "ευχαριστώ" μου λέει", "ασδφασδφ" της λέω, φεύγει.
αν έχει κανείς κονέ με φόρθνετ, πμ.
ασδφασδφ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩ ΣΒΗΝΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΦΑΝΤΑΝΓΚΟ ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΟΝΟΥΜΑΙ ΩΣ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
πού μένεις ρε; έχουμε στις σέρρες δύο τύπισσες στη forthnet που είναι ωραίες, ειδικά η μία είναι κορυφή και είναι ο λόγος για τον οποίο πηγαίνω μέχρι εκεί και πληρώνω ^_^
Last edited by Loader; 23-03-2009 at 10:45.
True Metal Or No Metal At All
το σκηνικό έγινε χθες στην Πυλαία. Βέβαια, Σέρρες σπουδάζει ο μπράδερ, οπότε μπορεί να πεταχτώ καμιά βόλτα από την φορθνετ κατά το Πάσχα.
παρόμοιο περιστατικό πριν χρόνια, στα παλιά γκλου κοντά στην Μητρόπολη, δούλευε μια που ήταν ίδια η Isla Fisher. εννοείται ότι πήγαινα συνέχεια, μέχρι που έκλεισε εκείνο το κατάστημα. Οπότε πάω με τον αδερφό μου στα γκλου απέναντι από τον Πάτση, "καλημέρα, μπορώ να βοηθήσω?" μου λέει μια άσχετη, "καλημέρα, ένα ζευγάρι παπούτσια και την Άιλα Φισερ" λέω, "τι?!" μου λέει, ο αδερφός μου να χαχανίζει, "παπούτσια πούμα" λέω, "κάτω στο υπόγειο" μου λέει. Δεν ξαναείδα ποτέ την Isla Fisher.![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Θελω να αγορασω πικαπ που ειναι φτηνο και ταυτοχρονα αξιοπιστο.Εχει να προτεινει κανενας τπτ?
Мама Люба давай, давай, давай