Mallon htane gia tous Cylons toulaxiston!
Mallon htane gia tous Cylons toulaxiston!
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
Οι cylons επιζήσαν.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Spoiler
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
denial is a river in egypt.
ανοιγω τα feeds μου και πετυχαίνω υπεράθρο. great minds think alike και τέτοια![]()
Last edited by cyber_lingas; 05-04-2009 at 17:00.
Χμμ τεσπα, μπορούμε να συζητάμε για βδομάδες.
Η ουσία όπως τη βλέπω εγώ, και όπως ξαναείπα, είναι ότι κανένα διαφορετικό τέλος δε θα είχε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Το BSG ήταν από την αρχή, πέρα από το sci-fi περιτύλιγμα, ένα σχόλιο στην ανθρώπινη φύση και τις αντιφάσεις που αυτή εμπερικλείει. Η "θεϊκή", ή τεσπά υπερφυσική, παρέμβαση αλλά σε συνάρτηση με τις επιλογές που ο καθένας κάνει, οι οποίες τελικά αυτές είναι που οδηγούν στο αποτέλεσμα. Κανείς από τους χαρακτήρες δεν ήταν δέσμιος κάποιου σχεδίου, αλλά όλοι οδηγήθηκαν εκεί που οδηγήθηκαν βάσει των επιλογών τους (πχ Boomer, Baltar, Chief κλπ). Και τεσπα, μπορεί οι συγγραφείς να μην είχαν αυτό στο μυαλό τους τη στιγμή που εισήγαγαν το όραμα Six, αλλά πείτε μου ότι δε συμβαίνει κάτι παρόμοιο με όλες τις άλλες σειρές (βλ. Lost).
Τεσπα, δε νομίζω πως έχει νόημα να προσπαθούμε να πείσουμε αυτούς που πιστεύουν το αντίθετο. Για μένα ήταν ένα ουσιώδες τέλος που έδωσε τροφή για σκέψη αφού δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα, για άλλους αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που ξενέρωσαν, το ότι δλδ έμειναν κάποια πράγματα στον αέρα (αλλά τουλάχιστον τίποτα δεν αγνοήθηκε, κάτι είναι κι αυτό ε). Προσωπικά δε με ενοχλεί που χρησιμοποιήθηκε η έννοια του "θεϊκού", άλλοι όμως "κλωτσάνε" λόγω αυτού και μπορεί να προτιμούσαν αυτός ο παράγοντας να ονομαστεί αλλιώς, όπως πχ "Cavil masterplan", "big super-duper evil Cylon machine", ή οτιδήποτε άλλο. Συμβουλή μου, δείτε τη big picture λίγο πιο χαλαρά και εστιάστε στην ουσία. Για μένα έπιασε.
κι εγώ δεν ψήθηκα απο το θεολογικό της υπόθεσης γύρω από Gyuss, No6 & Κάρα Θράκη
όλα τα άλλα τελείωσαν άψογα, ειδικά Ανταμα/Ροσλιν
το θέμα Θεός (δεν του αρέσει να το αποκαλούν έτσι), άγγελοι κλπ
δεν είχε καμία σχέση με την ψυχεδέλεια στη σχέση Gyuss/No 6
που ήτο το μεγάλο μου κόλλημα στη σειρά
Yo μάγκες δείτε:
Spoiler
interesting.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Spoiler
Otan megalwsw tha ginw vasilias
Tha exw to xaremi mou sto kentro tis spilias
------------------------------------------------------
kai episis http://www.anorimoi.comOriginally Posted by XD
poso gamhse
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο. Συμφωνώ πως η σειρά ήταν εξαιρετική.
Όλα αυτά τα προφητικά/ θεοι/ δαίμονες που σας προβλημάτισαν μου φάνηκαν μια χαρά δομημένα και καλαίσθητα. Επίσης όπως λέει ο παυλος, η ψυχεδέλεια έπαιξε μεγάαααλο παράγοντα!!!
Μοναδικό ψεγάδι τα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ fillers που είχαν η 2η και 3η season προς το τέλος (Αυτά με μαστροπούς, μαύρη αγορά, ο κακός ρατσιστής γιατρός και άλλες τέτοιες μαλακίες).
Επίσης σοβαρευτείτε που είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανάπτυξη χαρακτήρων σε sci-fi. Μάλλον δεν έχετε δει άλλα sci-fi μου φαίνεται!
Αυτά κατα τ'αλλα επιτέλους μία σειρά που το τέλειωσε όταν έπρεπε και μάλιστα με τελείως ανταποδοτικό τρόπο.
edit : Ξεκινάω το Caprica!!!
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ