Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

nihil pop metamelia3's Avatar

α γεια σου ρε πιξις, το ίδιο πράμα σκεφτόμουν κι εγώ. ολη η γενιά μας έχει καταφέρει να κάνει τα εικοσι εικοσάντα =/
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post

τον απρίλιο κλείνω τα 31. το μούχλιασμα των συνομήλικων είναι όντως το μεγαλύτερο πρόβλημα πια. ειδικά στην επαρχία, τη βλέπουν όλοι κάπως και καλά να δείξουν ότι σοβάρεψαν κ ότι βρήκαν ένα καλό κορίτσι (sic) για γάμο - όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει - κ ότι είναι καλοί επαγγελματίες. προσωπικά δε νιώθω ακόμη έτοιμος να αποδεχθώ μια ζωή με περισσότερες υποχρεώσεις κ λιγότερο ξενύχτι κ ρεμάλιασμα. έχω την ίδια ενέργεια που είχα και στα 18 με το ατού της μεγαλύτερης εμπειρίας που βοηθάει σε πολλά θέματα. σίγουρα αν κουβαλούσα τα σημερινά μυαλά τότε, θα είχα περάσει πολύ καλύτερα. όλα αυτά βέβαια δε με κάνουν λιγότερο αξιόπιστο στον επαγγελματικό τομέα, όπως πολλοί εδώ πιστεύουν. τεσπα, ό,τι κάτσει...
    pws eksigeite ta fainomena auta sta 22-23?
    δεν εχεις προσεξει μια αυξανομενη-τα τελευταια χρονια-επιστροφη στις "παραδοσιακες" αξιες και στον συντηριτισμο?
    συν οτι οι 18-ρηδες τωρα,δεν εχουν καμια σχεση με αυτους/αυτες της γενιας μου.
    ισχυει η επιστροφή στον συντηρητισμό, αλλά ρε πουστη βλέπεις όλους τους ανθρώπους να γίνονται αντικοινωνικοί δουλευταράδες χωρίς καμια άλλη έγνοια πέραν της "αυτοσυγκράτησης". δλδ, οκ, πόσος συντηρητισμός χρειάζεται και γιατί έσκασε έτσι βόμβα ξαφνικά;
    this is radio freedom.

Anti-Hero Reject's Avatar

δεν εσκασε ετσι βομβα ρε συ καλκι.
    μεσα σε μια δεκαετια,συνεβησαν κοσμογονικες αλλαγες,ή μαλλον να το πω καλυτερα,επεβαλλαν αυτες τις αλλαγες.
    ενταξει,εγω ειμαι ενα κοπροσκυλο του κερατα.ποτε δεν ηθελα ουτε πολλα λεφτα,600ε τον μηνα μου φτανουν και περισσευουν ειδικα αν συγκατοικω,δεν ηθελα ακριβα ρουχα-φοραω τα ιδια εδω και 10 χρονια τωρα,φυσικα δεν ηθελα αυτοκινητο,για μαγαζια αστο,"πανδαιμονιο" και 2ε η μπυρα,μονο δισκους να μπορω να αγορασω,αυτο.αλλα εγω ειμαι η εξαιρεση.
    και παμε στο αλλο ακρο.πριν μια βδομαδα γνωρισα μια κοπελιτσα.19 χρονων,σπουδαζει στο οικονομικο στο μακεδονιας.τα παραταει γτ λεει πως θελει να γινει στρατιωτικος.τις λεω εγω "καλα,νιωθεις?θελεις ολη σου την ζωη να τραβιεσαι απο εδω και απο εκει,θελεις να μην νιωσεις φοιτητικη ζωη?"
    και μου απανταει "εγω το μονο που θελω ειναι να εξασφαλισω σταθεροτητα στα οικονομικα μου.και αν βρω και καποιον εκει θα την εξασφαλισω διπλα".
    δηλαδη,ποσο γαμημενα ψυχρα κυνικο ακουγεται αυτο....

το γενικο συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι γενικα η νεα γενια εχει χασει την ανεμελια,αν θελεις ακομα και το γλυκο καφριλικι που ειχαν οι παλαιοτεροι.και σε αυτο ευθυνεται η ιδια η κοινωνια που τους εχει επιβαλλει να γινονται πλεον ρομποτ.καθε μερα πλυση εγκεφαλου με οικονομικες κρισεις,προβληματα επιβιωσης κτλ κτλ εχει δημιουργησει μεσα τους τον φοβο οτι δεν θα μπορεσουν να επιβιωσουν αν δεν ακολουθησουν ενα συγκεκριμενο-και συναμα συντηρητικο-προτυπο.σπουδαζω-δουλευω-παντρευομαι-παιδια-εξοχικο-συνταξη-πεθαινω.
    αλλα η επιβιωση ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το λαιφ σταυλ που τους εχουν περασει.
    Last edited by Reject; 20-03-2009 at 20:29.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

δεν εσκασε ετσι βομβα ρε συ καλκι.
    μεσα σε μια δεκαετια,συνεβησαν κοσμογονικες αλλαγες,ή μαλλον να το πω καλυτερα,επεβαλλαν αυτες τις αλλαγες.
    ενταξει,εγω ειμαι ενα κοπροσκυλο του κερατα.ποτε δεν ηθελα ουτε πολλα λεφτα,600ε τον μηνα μου φτανουν και περισσευουν ειδικα αν συγκατοικω,δεν ηθελα ακριβα ρουχα-φοραω τα ιδια εδω και 10 χρονια τωρα,φυσικα δεν ηθελα αυτοκινητο,για μαγαζια αστο,"πανδαιμονιο" και 2ε η μπυρα,μονο δισκους να μπορω να αγορασω,αυτο.αλλα εγω ειμαι η εξαιρεση.
    και παμε στο αλλο ακρο.πριν μια βδομαδα γνωρισα μια κοπελιτσα.19 χρονων,σπουδαζει στο οικονομικο στο μακεδονιας.τα παραταει γτ λεει πως θελει να γινει στρατιωτικος.τις λεω εγω "καλα,νιωθεις?θελεις ολη σου την ζωη να τραβιεσαι απο εδω και απο εκει,θελεις να μην νιωσεις φοιτητικη ζωη?"
    και μου απανταει "εγω το μονο που θελω ειναι να εξασφαλισω σταθεροτητα στα οικονομικα μου.και αν βρω και καποιον εκει θα την εξασφαλισω διπλα".
    δηλαδη,ποσο γαμημενα ψυχρα κυνικο ακουγεται αυτο....
    σιχαμερό ακούγεται. ωστοσο δεν ξερω τι γινοταν βορεια, αλλα η αθηνα του 2006-7 (ολως τυχαιως επι καταληψεων) ηταν απιστευτη. την επομενη χρονια πεθανε και το μονο που βλεπω ειναι τους τοτε επαναστατες/επαναστατισσες ή πιο σωστα "ζωντανους ανθρωπούς" να εχουν γινει σιχαμενα κυνικά ζωα με μια εξοδο το σαββατο κι αυτη σε ενα μερος αυστηρα για περιορισμενο χρονικο διαστημα και με οσο το δυνατον πιο μικρη παρεα γινεται, σταθερες σχεσεις με τις οποιες περνουν ολη τους την ωρα στο σπιτι (ταιριαζουν - δεν ταιριαζουν), μανια να δουλεψουν και ψυχωση με την σχολη τους.

εκλεισα τα 22 πριν 12 μερες και ενιωσα πολυ μαλακας που ο περιγυρος με εξαναγκαζει να νιωθω τοσο γέρος. ω καιροι, ω ηθη.
    this is radio freedom.

το γενικο συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι γενικα η νεα γενια εχει χασει την ανεμελια,αν θελεις ακομα και το γλυκο καφριλικι που ειχαν οι παλαιοτεροι.και σε αυτο ευθυνεται η ιδια η κοινωνια που τους εχει επιβαλλει να γινονται πλεον ρομποτ.καθε μερα πλυση εγκεφαλου με οικονομικες κρισεις,προβληματα επιβιωσης κτλ κτλ εχει δημιουργησει μεσα τους τον φοβο οτι δεν θα μπορεσουν να επιβιωσουν αν δεν ακολουθησουν ενα συγκεκριμενο-και συναμα συντηρητικο-προτυπο.σπουδαζω-δουλευω-παντρευομαι-παιδια-εξοχικο-συνταξη-πεθαινω.
    αλλα η επιβιωση ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το λαιφ σταυλ που τους εχουν περασει.
    word.
    this is radio freedom.

καλκι.εγω εχω φρικαρει για αλλους λογους.
    βλεπω ατομα με τα οποια εχουμε περασει τα παντα μαζι,να εξελισσονται σε οτι σιχαινομασταν πριν μερικα χρονια!
    ζωντανοι ανθρωποι?χαχ!εφησυχασμενα ζωα.κλειστες παρεες των 3-4 ατομων,σπιτι-σπιτι-και αλλο σπιτι,μανια οχι να δουλεψουν ή να τελειωσουν την σχολη,αλλα χρηση της παραπανω μανιας για να επιτυχουν τον σκοπο τους:να γινουν γαμημενοι μικροαστοι,με 2 παιδια,εξοδο το σαββατο(οι λεγομενοι και "σαββατογαμηδες"),και συγκεντρωσεις με τους "κολλητους" σε γενεθλια των παιδιων....
    παντως στα 22 μου ρε συ καλκι δεν ειχα παρατηρησει τπτ τετοιο.οχι γτ ημουν μονιμως σουρωμενος/μαστουρωμενος,αλλα επειδη δεν ηταν κανεις ετσι γυρω μου...με το που πλησιασαν τα πρωτα -αντα,εκει αρχισαν να γαμιουνται ολα...

ναι, αυτο ειναι που λεμε με την πιξις ομως ακριβως. οτι πλεον απ' τα 21 ειναι τριανταπενταρηδες γιαππηδες. και ναι, και οι ιδιοι ανθρωποι εκραζαν αυτο το βαρετο μοτιβο παλιοτερα και ξαφνικα γιναν αυτο. αλλα ρε πουστη περα απ'το ποσο σιχαμερο ειναι το μικροαστικο ονειρο γενικα, μεχρι τα 22 σου, τι σκατα να προλαβεις να εχεις ζησει πραγματικα για να το κυνηγησεις;
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    ναι, αυτο ειναι που λεμε με την πιξις ομως ακριβως. οτι πλεον απ' τα 21 ειναι τριανταπενταρηδες γιαππηδες. και ναι, και οι ιδιοι ανθρωποι εκραζαν αυτο το βαρετο μοτιβο παλιοτερα και ξαφνικα γιναν αυτο. αλλα ρε πουστη περα απ'το ποσο σιχαμερο ειναι το μικροαστικο ονειρο γενικα, μεχρι τα 22 σου, τι σκατα να προλαβεις να εχεις ζησει πραγματικα για να το κυνηγησεις;
    ΑΥΤΟ.
    ακριβως.
    δλδ,τι σκατα εχεις ζησει ρε πουστη μου μεχρι τα 22 που θελεις να τα παρατησεις ολα και να γινεις ενας μπρουκλης του κερατα?
    μλκ,εγω απο τα 22 μου εως τωρα νιωθω σαν να εχω ζησει αλλες 2 ζωες!και δεν ειμαι ουτε κατα το ημιση τοσο νεκρος οσο αυτοι.και ξερω πως θελω να ειμαι ετσι,θα το προσπαθησω οσο μπορω να ειμαι ετσι.να ταξιδευω χωρις χρηματα,να ρεμαλιαζω τρελα,να κοιμαμαι οπου με κοιμιζουν,να τρωω οπου μου δινουν φαγητο,να αραζω σε οποια αγκαλια μου προσφερεται και να περναω καλα,εστω με τα λιγα!
    δεν αποκλειω να βρω ενα ατομο και να εχω μια "σχεση",αλλα αυτο δεν θα ειναι κατι συμβατικο και ξενερωτο,θα ειναι κατι τελειως χυμα,το οποιο θα βασιζεται σε αισθηματα και οχι σε φορολογικες δηλωσεις,τοπο μονιμης κατοικιας,κοινωνικες επαφες!
    ουτε και αποκλειω να εχω μια δουλεια σταθερη,αλλα θα ειναι οτι πιο χαλαρο γινεται,απλα για να επιβιωνω,οχι για να αγορασω κομπρεσσορ και να τα σπαω στα γαμωμπουζουκια τους!

Senior Member

εγω θεωρω πως ο μονος καλος λογος για να θες να βγαλεις καλα φραγκα πλεον ειναι για να μπορεις να εχεις οση μορφινη τραβαει η ψυχουλα σου στο νεκροκρεβατο.

this is radio freedom.

sober Ragozin irreligious's Avatar

τι μου λέτε μωρέ, από τότε που ανακάλυψα το φεϊσμπουκς πληροφορήθηκα πως 2 συμμαθήτριες ήδη παντρεύτηκαν( στα 23 είμαι ε) και μια ετοιμάζετε για Σεπτέμβρη. γκάντ νταμ.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Ντάξει, πάντως η ζωή με οικογένεια και παιδί(α) δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα όπως την περιγράφετε. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και αρκετά πιο χύμα, πλούσια και γεμάτη. Αν και, πιθανώς πλέον αρκετά περιορισμένα λόγω οικονομικών υποχρεώσεων και αναγκών του(των) παιδιού, που στη σήμερον εποχή δύσκολα βγαίνουν. Ωστόσο δεν είναι και θάνατος από μόνο του ε. Ο μικροαστισμός που δέρνει τους περισσότερους δεν έχει σχέση με τη συμβίωση και με παιδί, αλλά με τον κάλο στον εγκέφαλο και την καθυστέρηση που κουβαλάει ο καθένας.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Οχι ρε, αστους να λενε ποσο βλακες ειναι αυτοι που παντρευονται νωρις, ειναι πολυ αστειο εδω που τα λεμε. Ξεκολλατε γαμω τα κολλημενα σας μυαλα, λετε τους αλλους κολλημενους κι ειστε κι εσεις το ιδιο κολλημενοι απλα στην αντιπερα οχθη. Δεν υπαρχουν κανονες, ο καθενας κανει τη ζωη του οπως νομιζει και δε μας πεφτει κανεις λογος.

Πουλο απο δω μεσα Boris-san's Avatar

Twra pou to skeftika isxuei re gmt.K den einai to 8ema na eisai me kapoion h kapoia pou goustareis polu.Gia mena ama thn 8es thn allhna polu st arxidia sou kai oi gamoi k ta tupika kwloxarta k oi mikroastikes pipes na noikokureuteis.Einai akrivws afto to psuxro kuniko pou leei o pankhs to ahdiastiko tou na apokatasta8w oikonomia.Sapila pali,sapila,thn fernoun oi sun8hkes
    Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ

Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι

cabrón Xtikio's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    μανια να δουλεψουν και ψυχωση με την σχολη τους.

εκλεισα τα 22 πριν 12 μερες και ενιωσα πολυ μαλακας που ο περιγυρος με εξαναγκαζει να νιωθω τοσο γέρος. ω καιροι, ω ηθη.
    Σε όλα τα παραπάνω οκ. αλλα αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το να θέλεις να δουλέψεις και να τελειώσεις απο την υποχρέωση που λέγεται πτυχείο είναι "νέκρωση" ; Από πότε; Εγώ προσωπικά είμαι 21, δηλαδή ακόμα μικρότερος και ναι, επιλέγω να κάθομαι σπίτι, επιλέγω να μη χάνω χρόνο σε καφέ η χασομέρικη μπύρα η οτιδήποτε. Μελετόντας σπίτι αυτά που με ενδιαφέρουν, αναζογονούμαι εσωτερικά και ψυχαγωγούμαι πολύ περισσότερο απο "έξω". Μάλλον αναφέρεστε σε αυτούς που στρέφοντε μανιοδός (σικ) στις σχολές για τα φράγκα η για απόδειξη δεν ξέρω κιεγώ που οτι πλέον ορίμασαν.

Τέσπα απλά παρουσιάζω και μια άλλη εκδοχή γιατι μου φάνηκαν πολύ απόλυτα αυτά του πάνκη και του κάλκχι.