Καλά εγώ παραιτούμαι και γυρνάω σε bright..![]()
Κουλ, αύριο θα αρχίσω να αλλάζω πράγματα και στο bright.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Πολύ καλύτερα έτσι.
Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι το ίδιο χρώμα όλα αλλά και έτσι δεν είναι φρικαλέα η διαφορά, αν βολεύονται περισσότεροι. Θα αλλάξετε χρώμα και στα εικονίδια ε; ε;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Λύσαξες ρε amnesiac. Σκατά ειναι.
Τουλάχιστον Dragonlord κάνε μας (μου) τη χάρη και μην γαμήσεις το bright.
χοχοχο κέρδισα![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ναι τα εικονίδια θα αλλάξουν όταν βρούμε λίγο χρόνο με tamagothi, μέσα στις επόμενες μέρες. Δε γίνεται να βάλω ίδιο το χρώμα γιατί δε θα ξεχωρίζουν τα λινκς.
Για το bright σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τα γαλάζια με γκρι, για να είναι πιο ενιαίο κι ασπρόμαυρο το theme, αλλά είναι υπό σκέψη ακόμα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
TI ΓΚΡΙ ΡΕ DRAGONLORD ΓΑΜΩ?! Έλεος ρε μαλάκα! Γυρνάμε σε bright γιατί κανούν μπάμ τα νέα πόστς με το μπλε κι εσυ λες για γκρί! EΛΕΟΣ! Στην πούτσα σου κανονικά η χρηστικότητα.. τα κάνεις όλα με βάση το "γιεα, μ'αρεσει ετσι!"
μην πυροβολείτε τους αντμίνς χεχεχε
Δραγονλόρδε δώσε ρε στην Χ φουλ αντμινιστρέσιον ράιτς να το κάνει αρτίστικο...
και μετά θα φτιάξουμε και ένα θρεντ: ποστ πιξ οφ γιορ φόρουμ εντ καλλιτεχνίες
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Σαφώς και δε σημαίνει κάτι τέτοιο. Το bright όμως βολεύει κάμποσους απο εμάς ως έχει, κι ο άλλος κοιτάει μόνο πως θα το κάνει να το βλεπει και να λεει "ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΓΑΜΑΕΙ! ΤΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΤΜΙΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!", άσχετα αν οι χρήστες στραβώνονται.
Επίσης, εγώ πες ζαλίζω αρχίδια επειδή τσούζουν τα μάτια μου. Αυτά που ζήτησα όμως, δεν θα ξεβολεύανε κανέναν. Οι διαφορές θα ήταν μηδαμινές για εσάς, αλλά τεράστιες για μένα και τα μάτια μου. Αλλα ναι, who cares.
de 8elo na kano to dikigoro tou "μαλάκα κολλημένου άντμιν" , alla arxises na ton mpinelikoneis epidi eipe mia skepsi tou , prin kan tin syzitisoume :s
the game is the game