Γιατί αρνητικό; Ίσα ίσα που παίζει να 'ναι και πιο ωραίο ρε. Μπας και είμαι τόσο ανάποδος;
Γιατί αρνητικό; Ίσα ίσα που παίζει να 'ναι και πιο ωραίο ρε. Μπας και είμαι τόσο ανάποδος;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ki ego nomizo kala imaste me ta 'dark/light testing' .
To 'dark testing' pou xrhsimopoiw exw arxisei na to sini8izo .
edit: ta avatars/post_counts etc kalitera na einai sta aristera
the game is the game
To teleutaio fainetai ksekourasto, an kai asxhmoutsiko mallon.
Egw gia thn wra thn palevw kapws me to light testing. To dark me kourazei polu perissotero.
Χμ... το Dark Testing ειναι γαματο, λιτο, απλο και λειτουργικο, το ΜΟΝΟ που με ενοχλει ειναι που η διαφορα μεταξυ new posts/read posts και new topics/read topics ειναι τοσο μηδαμινη στην αποχρωση που δε φαινεται καλα, αλλα φανταζομαι πως αυτο ειναι προσωρινο και θα μπει καποιο πιο εντονο χρωμα στο new. Ε φανταστικε administrator?
Ναι, will do.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
να υπήρχε και ένα κουμπάκι για Βoard index στο τέλος κάθε σελίδας πάσχα θα κάναμε!
i need feminime venoms in order to function with the system.
Είναι στα πρώτα πράγματα που θα κοιτάξω αφού φτιαχτεί το λόγκο, απλά δώστε λίγες μέρες. Δεν ξέρω όμως αν θα καταφέρω να το βάλω κάπου που να φαίνεται καλά οπότε μην το δένετε.
ναι, το είδα στα καπάκια αφού έκαμα το ποστ.
αλλά και πάλι πολύ κάτω είναι ρε παιδί μου!
i need feminime venoms in order to function with the system.
Hot threads disabled, για την ώρα αυτό πρέπει λογικά να μειώσει το μπέρδεμα σε ένα βαθμό. Θα κοιτάξουμε όμως και για περαιτέρω διαφοροποίηση των εικονιδίων.
Δείτε και το εικονίδιο για το thead με νέα posts στο dark testing, πρέπει να είναι καλύτερα τώρα.
Ωραίο φαίνεται το μπάνερ στο bright testing.![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Σκέτο bright (και dark αντίστοιχα) πλέον παρακαλώ, τα άλλα δύο σβήστηκαν.