μικρο το κακο
μικρο το κακο
satan was a lez
ta 'dark testing' kai 'bright testing' styles mia xara einai .
the game is the game
Απλά δώστε στους ανθρώπους λίγες μέρες για να το φτιάξουν όπως θέλουν, or better yet, συνηθίστε το φφσ. Γιατί σε κάθε φόρο πάντα υπάρχει κάποιος που θα παραπονιέται όταν γίνεται οποιουδήποτε είδους αλλαγή; Κάνε τις προτάσεις σου αγαπημένε γιούζερ, περίμενε λίγες μέρες να δεις πώς θα εξελιχθεί το ιντερφέις και μην καταδικάζεις από τις πρώτες ώρες. Δγιάολε.
Ακριβώς αυτό.![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Den einai to skin pou me enoxlei swnei kai kala.. Auto to vbulletin mou kathetai sto laimo.
Tespa.
ε αντε παρε την μπουλαρα σου τοτε :θαυμαστικο:
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Ιδεολογική η διαφωνία με το vBulletin;
Ε παιδια, εγω κανω υπομονη και δεν εχω κανενα παραπονο απο administrators κτλ γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα τα φτιαξουν ολα. Αλλα αν μεινει οπως εχει, ειναι οντως πολυ κουραστικο και μπερδεμα και not user friendly και αστα να πανε τελικα.
Χολκ, το ξερω οτι δεν ειμαι τρελη συμπαθεια σου, αλλα αν αυτη στην φωτογραφια δεν ειναι κοπελα ή αδερφη σου, φερτη καμια μερα στο Πολυτεχνειο. Νομιζω ειναι τελεια. Και γενικα εγκρινω το γουστο σου στις γυναικες, 10 μπραβο στον κυριο, ξερει απο μπαλα.
omg το dark skin μοιάζει με skin για Battlefield 2 και χώνει !!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
![]()
True Metal Or No Metal At All
Γκάιζ...οι ματωμένες κάχλες είναι ανησυχιτικό σημάδι;
τι ειναι οι καχλες οεο?
satan was a lez
οι σαχλές καύλες.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Εγω παλι το vbulletin το ξερω απ'εξω, στα περισσοτερα φορουμζ που ειμαι αυτο εχει.
Αυτο που με χαλαει ομως ειναι που ειναι καπως hi5 style, friends, visitor messages κι ετσι.
Ποιος χεστηκε ομως, ειναι vbulletin, εμενα πιο ευχρηστο μου φαινεται. ;p