Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78

Thread: μάνος χατζιδάκις

Senior Member

Quote Originally Posted by Deggial
    Quote Originally Posted by eyeamflesch
    TI ISORROPIA KAI KOYRAFEKSALA MAS TSAMPOYNAS FILOS?
    Εφαρμογή νέας ιδεας => περίοδος κοινωνικής προσαρμογής (φυσικό αποτέλεσμα ακραίες απόψεις) => αποδοχής της νέας πραγματικότητας (ισορροπία).
    to parapanw isws htan swsto (se oso bathmo mporei mia toso aplh parathrhsh na einai swsth gia ena toso polyploko systhma) prin apo dekaeties. shmera oi allages den prolabainoyn na aporrofhthoyn kai kat'epektash pote den epitygxanetai isorropia.

ligo off-topic ayta.
    You know you're in for a good time when there's a polar bear - bleeding - on the label.

Senior Member

Quote Originally Posted by The Butcher
    efyge o solo prin teleiwsw ti synenteyksi opote tha tou apantisw edw:

gamise i synenteyksi. nai, den itan mia "kali synenteyksi" opws to ennoei o gabriel, gi'ayto vevaia ftaiei i dimosiografos pou ok, xazoula itan. o allos eixe prama na pei- pou ta aytonohta elege dld (merika apayta ta toso profanh oso k omorfa gia ta opoia elega xtes me kapoious sto irc), apla apo ena simeio k meta tin pire prefa ti anohth itan k travikse ta legomena tou sta akra gia na kanei plaka profanws.
    ακριβώς.

όσο για αυτό που είπε ο γκάμπριελ ξαναλέω πως η ένσταση μου έγκειται στην διατύπωση. όχι στο νόημα. κατάλαβα τι εννοούσε και αν έλεγε απλά ότι πρόκειται για μια μέτρια συνέντευξη δεν θα μιλούσα καν. αλλα το "μέτριο δείγμα του είδους" είναι τουλάχιστον αδόκιμο στην προκειμένη περίπτωση μια και ούτε η λέξη "δείγμα", ούτε η λέξη "είδος" στέκουν όσον αφορά τις συνεντεύξεις.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Σε αντίθεση με τις προβλέψεις του Χατζιδάκη, εξαιρώντας το metrosexual κίνημα που δε γνώρισε ιδιαίτερης διάδωσης, είναι οι γυναίκες που πλησιάζουν τους άντρες στη συμπεριφορά, κι όχι μόνο στα θετικά σημεία της αντρικής συμπεριφοράς (π.χ. η "εκθυλεοποίηση" των βρισιών).
    οn topic και off topic μαζί αλλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον, βρήκα στο χόντο veet αποτριχωτικό κερί για άντρες.

και συνεχίζω να συμφωνώ με το Χατζιδάκι.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Και; Αυτό δε λέει και πολλά... αν ήξερες πόσο μεγάλο είναι το αγοραστικό κοινό τέτοιων προϊόντων τότε θα είχαμε μια καλή άποψη του θέματος.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

thee mou kante tou restart

Senior Member

Quote Originally Posted by eyeamflesch
    TI ISORROPIA KAI KOYRAFEKSALA MAS TSAMPOYNAS FILOS?
    = = =

= = =

Senior Member

Και; Αυτό δε λέει και πολλά... αν ήξερες πόσο μεγάλο είναι το αγοραστικό κοινό τέτοιων προϊόντων τότε θα είχαμε μια καλή άποψη του θέματος.
    oso paei ginetai k pio akraio!
    Reality - larger than man's illusions
    or is it me?

Δράκος ikonoklast's Avatar

Και πουστάρα και φασίστας!

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by symposium_lexotanil View Post
    thee mou kante
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

χαχαχαχαχαχα
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Και μένα δε μου άρεσε η συνέντεξη. Λέει όμορφα πράματα, αλλά με άσχημη αφέλεια και μηδενιστηκές τάσεις. Θα μπορούσε να τα πει και αλλιώς, απλά μάλλον τον ενδιέφερε πιο πολύ να σοκάρει παρά να εκθέσει απόψεις. Ψήφιζε και ΝΔ.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Δεν έχω σφαιρική άποψη. Στη συνέντευξη τα λέει υπέροχα, κι ας είμαι παντρεμένος, αλλά δεν ξέρω πώς συμβαδίζει το όλο πράμα (και σε συνδυασμό με το άρθρο του για τους αναρχικούς το '86) με τη δεξιά. Χμ.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

μηδενισμός πολύς μηδενισμός. Να σαν το μηδέν: 0 ε καμία σχέση

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

γενικά είχες αρκετά καλές ιδέες, όμως όχι σε κάποια ενιαία ιδεολογία, σκόρπιες καλές ανακατεμένες με πολύ αντίδραση και ελιτισμό. Σε παλιότερο τεύχος της "ΓΥΝΑΙΚΑΣ" δεκαετίας 80 έσυρε τα εξ αμάξης στο φοιτητικό κίνημα
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Tags for this Thread