δεν έχουμε καταλήξει αν θα πάμε να στηρίζουμε ως horns up ή αν εγώ κι ο κρις ως διοργανωτής ατομικά. λογικά θα πάμε ατομικά.
γενικά η φάση είναι λίγο "ευαίσθητη". η λογική που κυριαρχεί σε κάποιους "αν δεν παίρνεις θέση, είσαι εναντίον μας" έχει δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και με μπάντες που έχουμε φέρει στο φεστιβάλ. για παράδειγμα θα σου πω τους aherusia οι οποίοι έχουν ακούσει - αδίκως - αρκετές μαλακίες, οι οποίοι βέβαια θα έρθουν να στηρίξουν το εγχείρημα, οπότε τους αναφέρω συγκεκριμένα. είναι κι άλλες που δε συμμετέχουν - και δε θα αναφέρω ποιες - γιατί τα έχουν ακούσει από διάφορους (κι από τους yovel) χωρίς να έχουν καμιά σχέση με ακροδεξιά στοιχεία. οπότε ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από μια τέτοια λογική? γενικά, η φάση του "προληπτικού" κραξίματος επειδή ο άλλος είναι black μπάντα ή επειδή καταπιάνεται με ιστορικά θέματα που κάποιοι τα θεωρούν ταμπού, εμένα μου βγάζει ολοκληρωτισμό.

για να μην πιάσω και την 1η ανακοίνωση η οποία είχε κάποια φαουλάκια μέσα τα οποία όμως διορθώθηκαν στη 2η από ό,τι διάβασα.