Καπου εδώ νομίζω οτι πρέπει να ζητήσω συγνώμη σε προσωπικό επίπεδο για κάφρικες συμπεριφορές δικές μου στο παρελθόν. Και ειδικά από τη Ντραμσικ. Νταξ, δεν είναι δικαιολογία το οτι κάναμε πλάκα / χαβαλέ / οτιδήποτε, ούτε η ηλικία. Οταν μπήκα στο ΕΡ ήμουν ήδη 23, και έπρεπε να έχω καλύτερη συνείδηση των πραγμάτων, αλλά δεν είχα, και μου πήρε δυστυχώς αρκετό καιρό να καταλάβω πόσο καταστροφικός είναι ο χαβαλές εις βάρος άλλων. Ταυτόχρονα είναι και κλασσική μέθοδος άμυνας, καννιβαλίζεις για να μη νιώθεις καννιβαλισμένος. Δεν είναι υγιές περιβάλλον αυτό, και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το καταλαβαίνει αυτό.
Για το μέλλον του ΕΡ δεν έχω ιδέα τι έπεται, σίγουρα όμως πρέπει να λειτουργεί με zero tolerance policy σε κάποια πράγματα. Αν αφήσεις έστω και λίγο τα ζιζάνια στον κήπο σου, είναι μετά σχεδόν αδύνατο να τα ξεφορτωθείς. Και οι συμπεριφορές, ειδικά οι τοξικές είναι κολλητικές. Θέλω να πιστεύω οτι με την ηλικία οι περισσότεροι χρήστες σοβαρεύτικαν λίγο, αλλά απ την άλλη ακόμα και μέσα στο θρέντ αυτό κάποιοι θέλουν να ξεκατινιαστούν ;p
Συμφωνώ με τον Γκουλ αποπάνω, πρέπει να μπεί τελεία και να γίνει νέα αρχή με νέο status quo και modus operandi. Και με καλοσύνη γαμώ τον Μπελενός.