View Poll Results: Να κλείσει το φόρουμ;

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Ναι

10 27.03%
  • Όχι

27 72.97%
Results 1 to 15 of 146

Thread: Τραβάμε πρίζα;

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member FANTASMA's Avatar

Προς ευχαριστη μου εκπληξη, ο stam τα λεει αψογα, σε καθε του λεξη.

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Συμφωνώ με τη μεσαία παράγραφό σου, με αστερίσκο όμως, στο ότι το να μην είσαι κρετίνος δεν χρειάζεται να στο πει ένας moderator.
    Επισης για να μην ξεχνιομαστε, ισχυει και το αντιθετο. Δηλαδη μπορεις να παραμενεις κρετινος ακομα και οταν στο λεει ενας moderator 2-3 φορες (και ολοι οι χρηστες του φορουμ 200 φορες ακομα)

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Οικονομικά βρίσκομαι στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 20 ετών, αλλά θα στηρίξω σε τέτοιο εγχείρημα.
    Ισως να ησουν καλυτερα οικονομικα αν δεν ειχες προσφερει ποιος ξερει ποσα 20αρικα για να μεινει ζωντανο ενα φορουμ απο το οποιο αντλουσες σεροτονινη καθε φορα που σε βριζανε εν χορω.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Δεν έχω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή γιατί κι εμείς ακόμα το ψάχνουμε, τι επιλογές-δυνατότητες κλπ έχουμε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη χαθεί ούτε το αρχείο, ούτε η χρηστικότητα του site, αλλά να εκμεταλλευτούμε και τις σημερινές δυνατότητες επικοινωνίας.
    Τουλαχιστον αυτος ο διαλογος οδηγησε στο να παραδεχθουν οι υπευθυνοι πως ενας απο τους δυο τροπους ωστε να μπει και το ER στο 2022 και να "διασωθει", ειναι μια ανανεωση με αλλαγη πλατφορμας. Ο καλυτερος τροπος θα ηταν φυσικα η επανεκκινηση αυτου ακριβως εδω του φορουμ και το αυστηρο moderating, αλλα αφενος εχετε αλλεργια με την σωστη διαχειριση ενος διαδικτυακου τοπου, αφετερου μαλλον ειναι πολυ αργα για να επανερθει απο το κωμα το ER, αυτο το τοπικ επρεπε να εχει γινει πριν 8 χρονια περιπου. Ισως παντως, και το λεω με καθε καλη διαθεση, θα επρεπε να ψαχνεστε πως θα γινει να εξαφανιστει απο καθε διαδικτυακο χωρο το "αρχειο", αν θελετε ουσιαστικο και πραγματικο reset και επανεκκινηση. Μπορω να σκεφτω δεκαδες (αν οχι εκατονταδες) topics στο φορουμ, τα οποια ειναι ντροπη για το ανθρωπινο γενος, διχως καμια υπερβολη.

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    Δεν έχω ιδέα από τεχνικά θέματα αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγχουμε ποιος θα μπαίνει, δε θέλω καν να σκεφτώ την περίπτωση επαναφοράς κάποιων χρηστών...
    Ελευθεριακο πληρως βλεπω θα ειναι το νεο "κατι" που θα αντικαστησει το ER
    Last edited by FANTASMA; 03-05-2022 at 23:49.
    The rest is just