Results 1 to 15 of 38

Thread: Ψυχοφάρμακα/Ψυχικές Παθήσεις

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    A rock, an island Drumsick's Avatar

Κανεις δεν αμφισβητει τα βιωματα σου Doomsayer, και ειναι παρα πολυ στεναχωρα οσα περιγραφεις, λυπαμαι πραγματικα. Λεμε απλως να μην εισαι τοσο απολυτος, γιατι πως να το κανουμε τωρα, δεν ειναι για ολους ετσι, κι ουτε κανουν ολα τα ψυχοφαρμακα τις παρενεργειες που περιγραφεις. Σου εξηγω πως εχω δοκιμασει κι εγω διαφορα φαρμακα (και αντικαταθλιπτικα, και αντιψυχωσικα, και ηρεμηστικα). Καποια με διελυσαν, καποια αλλα λιγοτερο, και τελικα βρεθηκε ενα που καποια χρονια δουλευει χωρις προβληματα. Θα το ξαναπω: δουλευει. Χωρις προβληματα.
    Ισχυει επισης πως παιζουν τραγικοι ψυχιατροι εκει εξω. Αλλαξα κι εγω 4-5 τρισαθλιους πριν βρω τον τωρινο, που ειναι ωραιος τυπος, και αξιολογος στη δουλεια του (καθηγητης πανεπιστημιου κι αυτος). Επισης, οντως δεν εχει και πολυ ιδεα ακομα η ψυχιατρικη περι ανθρωπινου εγκεφαλου (παροτι βγαινουν και νεοτερης τεχνολογιας φαρμακα, δεν εχουμε μεινει στο 50 που λες), και οταν μπαινεις στη διαδικασια των αγωγων παντα πειραματιζεσαι, παιζεις κορωνα γραμματα με το κεφαλι σου και την ψυχολογια σου. Παρα πολυ συχνα ομως, τα οφελη ειναι μεγαλα, ακομα κι αν συνοδευονται απο καποιες παρενεργειες. Κατι χανεις, κατι κερδιζεις. Πολλες ζωες εχουν καταστρεψει, αλλες τοσες εχουν σωσει. Αυτο ειναι ολο.
    Last edited by Drumsick; 03-09-2020 at 11:00. Reason: Ορθογραφικό!