Ιντερνετικά θα το δοκίμαζα εννοείται, ποιο μικρό μαγαζί κλπ? Με ενοίκια, εφορίες, εφκα και δεν ξέρω τι, θες κοντά ένα χιλιάρικο το μήνα μόνο για αυτά.
Έχω καταλήξει στο τι θέλω να κάνω, αλλά όχι σε συγκεκριμένες τεχνικές που να αναπαράγονται σχετικά εύκολα και γρήγορα, με κάποιο consistency, να έχουν αντοχή στο χρόνο, και να πληρούν τέλος πάντων κάποιες προδιαγραφές που θεωρώ σημαντικες. Δεδομένου του περιορισμένου χρόνου όμως, βάζω πάντα σε προτεραιότητα την καύλα μου και πράγματα που θέλω να φτιάξω για μένα, για τις γάτες, για το σπίτι (έχω πάντα 2-3 πρότζεκτ στο νου), κι έτσι μπαίνει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα η έρευνα κι ο πειραματισμός που χρειάζεται να κάνω.
Και δεν έχω κάποιο τρομερό ταλέντο ρε παιδιά, απλώς πιανουν τα χέρια μου. Πηγάζουν από μέσα μου φυσικά κι αβίαστα ενα σωρό ιδέες και πατέντες, και σίγουρα δε μου λείπει το πάθος, αλλά σε κάθε τι που φτιάχνω κάνω και 85 μαλακίες, και χαλάω και ξαναφτιαχνω και διορθώνω, και συχνά πετυχαινώ πράγματα και στην τύχη. Ο,τι έχω δείξει εδώ μέσα, μπορεί να το φτιάξει οποιοσδήποτε, αν παίξει λίγο με ξύλα, βίδες, και μπογιές. Αν ήμουν κανά μεγάλο ταλέντο, θα ήταν πολύ ευκολότερο να το βάλω μπρος το πράγμα. Κατασκευαστικά όμως, ακόμα μαθαίνω.