Το ασανσέρ είναι μόνο για γονείς με παιδιά καροτσάκι, ποδήλατα, παππούδες. Οι υπόλοιποι την βρίσκουμε την άκρη από τις κυλιόμενες. Κοίτα σε μεγάλες πόλεις που θες 35 λεπτα ή και παραπάνω για Λονδίνο, συγκοινωνία κάθε λεπτό μετράει. Γιατί όταν χάνεις ένα χάνεις την ανταπόκριση, κλπ. Εγώ πχ παιρνω 3 συγκοινωνίες για δουλειά. Αν χάσω το λεωφορείο (25 λεπτά αργότερα δουλειά) ή όταν περνάει πιο αργά (2 λεπτά καθυστέρηση) έχω αργήσει 15 στην καλύτερη στην δουλειά. Όταν η δουλειά σου λέει να είσαι 00 ακριβώς εδώ μου δημιουργεί πρόβλημα. Όταν έχω να αλλάξω από μέτρο σε τραίνο έχω να ανέβω 2 σκάλες. Έχω ήδη κατέβει δύο στο μετρό. Συνήθως έχω 1-2 λεπτά. Αλλιώς περιμένω επιπλέον 7. Σκέψου ότι κάθε καθυστέρηση πάει 10 πτο. Τις προάλλες απολυσανε κάποιον φίλο ενός γνωστού. Άργησε 2 φορές 10 λεπτά. Έχει βίζα μόνο με δουλειά και παιδί εδώ. Μάντεψε τι θα συμβεί μόλις λήξει η βίζα. Δεν θα ξαναδεί το παιδι του εκτός αν η μάνα του παιδιού του πει ποιος είναι ο πατέρας ή το πάει να το δει. Δεν θα το εδένα κόμπο ότι θα κάνει κάποιο απ' τα δύο. Οι ρυθμοί ζωής σας φαίνονται άρρωστοι και είναι αλλά μέχρι να μπορούμε όλοι να μένουμε σε απόσταση 5 λεπτών απ' την δουλειά μας θα τρέχουμε σαν ζόμπι.