View Poll Results: Να επιστρέψουν pinks/μούτζες;

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Ναι, να επιστρέψουν

35 71.43%
  • Όχι, δεν τα θέλουμε

14 28.57%
Results 1 to 15 of 189

Thread: Επιστροφή πινκομουτζών

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Δεν πιστεύω ότι με μούτζες και πινκ θα λυθεί κανένα ζήτημα. Θες την προσωπική μου άποψη; Αν ήμουν αντμίν (αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός κλπ) θα είχα ρίξει πριν μερικά χρόνια, που είχε ακόμα κόσμο το μαγαζί, 4-5 μπαν, ωραία κι αθόρυβα, για ζητήματα που ούτε μία κανονική ούτε μία ηλεκτρονική κοινωνία θα επέτρεπε. Οι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου βυζαντινολογίες περί δημοκρατίας είναι ό,τι πιο βαρετό μπορεί κανείς να διαβάσει το 2018. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου, και την αφήνω εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, και δεν ξέρω γιατί μπαίνουμε πάλι σε αφαιρετική συζήτηση, καλύτερα να ξανακάτσεις να δεις τι θεωρείς δικαίωμα, ποιον θεωρείς αδύναμο, ποιος πρέπει να live with it κλπ.
    Stam, στον αντίποδα της αέναης κουβέντας περί δημοκρατίας που λες, έρχεται η κατάχρηση αυτού του πράγματος που λέγεται "πολιτική ορθότητα", για την οποία επίσης πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο. Αλλιώς τα πάντα είναι ρατσισμός, σεξισμός, πατριαρχία κλπ κλπ και χαρακτηρίζουμε ακτιβίστριες αυτές που ρίχνουν χλωρίνη σε ανυποψίαστους ανθρώπους στα λεωφορεία.

Νομίζω είναι προφανές ότι θα τα καταφέρω μια χαρά στη ζωή μου χωρίς μουτζοπινκς (όπως την έβγαλα κουτσά-στραβά ως τώρα ο καημένος) και όλη αυτή η επιμονή μου επίσης προφανώς και γίνεται στη βάση του να γίνει κουβέντα πάνω στο θέμα. Θεωρώ δικαίωμα να μπορώ να εκφραστώ και να μη φιμώνομαι, υπάρχει κάποια αντίρρηση επί τούτου; Αν μουτζώνω και βρίζω αδιακρίτως (edit: μιλάω πάντα σε επίπεδο διαδικτυακού φόρουμ, μην τα συγχέουμε), σε ποιον κάνω ακριβώς κακό αν όχι στην εικόνα εμού του ίδιου; Αν πρέπει εγώ να αναλογιστώ τι θεωρώ δικαίωμα, άλλοι πρέπει να αναλογιστείτε πόση παράλογα μεγεθυμένη σπουδαιότητα δίνετε σε πράγματα που δε θα έπρεπε. Πάντα αμφίδρομο είναι.
    Last edited by Parasight; 02-10-2018 at 14:51.