Quote Originally Posted by Parasight View Post
Quote Originally Posted by ion_storm View Post
Κάτι που έφυγε με λόγο, δεν προσέφερε τίποτα και ενοχλούσε (και ενοχλεί) έστω και έναν
Τα πρώτα δύο δεν καταλαβαίνω γιατί λαμβάνονται ως δεδομένα, διαφωνώ καθέτως. Για το τρίτο, εμένα με ενοχλεί το τσατ καθώς έτσι δε γίνονται ποστς στο φόρουμ αλλά όλοι μιλάνε εκεί, μπορώ να απαιτήσω να φύγει; Εκεί δουλεύει η πλειοψηφία για κάποιο λόγο ας πούμε ενώ στις μούτζες όχι;
Αν καπνίζω σε ένα δωμάτιο μόνο έγω είναι πιο λογικό να πάω εγώ στο μπαλκόνι μόνος μου να καπνίσω. (Είμαι καπνιστής)
Η αναλογία είναι ότι ενοχλούσαν κάποιον κόσμο και έφυγαν, σε σχετικές συζητήσεις για την επιστροφή υπάρχουν κάποιοι που δεν το επιθυμούν για δικούς τους λόγους. αναρωτιέμαι για την χρησιμοτητά τους, δεν καταλαβαίνω την επιμονή στη διαμάχη. Κ στην τελική η προτασή μου για την σχετική αναφορά νομίζω καλύπτει αρκέτες απο τις προυποθέσεις που συζητούνται, και δεν θα είναι facebook με ανωνυμία. Επίσης αν εσένα σε ενοχλέι κάτι, όπως το τσάτ, δεν βλέπω πως περιορίζεσαι από να ξεκινήσεις την συζήτηση για την διατηρησή του ή όχι.