Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
Στο δεύτερο quote λες πολύ σωστά πράγματα, τα οποία θα πρέπει να αποτελούν εργαλεία (αυτο)κριτικής των συλλογικοτήτων, αν το κίνημα θέλει να ωριμάσει (πράγμα που - με τα όποια καλά ή/και κακά έχει αυτή η ωρίμανση - θεωρώ πως το κάνει) και να αποτελέσει σοβαρή πολιτική πρόταση. Βέβαια, αυτοί οι προβληματισμοί δε μπορεί να μπαίνουν απ' την άλλη πλευρά της κουβέντας, όταν μιλάμε για το θάνατο ενός ανθρώπου κάτω από αυτές τις συνθήκες (τόσο κατά τη στιγμή του θανάτου όσο και κατά την κουβέντα που χει ανοίξει στο δημόσιο πεδίο). That's all.

Όσον αφορά τον κανιβαλισμό στο forum, ε σορρυ κιολας, μόνος του ο άλλος όχι μόνο γράφει πράγματα χωρίς πιθανώς να χει βιώσει ανάλογες καταστάσεις (ώστε να μπορεί να αντιληφθεί ότι λέει πίπες), αλλά λέει ότι τα μεγαλοποιούσε για να πριζάρει και να πάρει χρόνο τηλεθέασης σε ένα φόρουμ που αποτελεί το 1/1000000 (σόρρυ αν ξεχασα κανά μηδενικό) της ζωής του. Και συν τοις άλλοις μια χαρά ξηγημένο κράξιμο έπεσε με επιχειρήματα, ούτε καρκίνοι ούτε τίποτα.
νομίζω ότι και για τις δύο ενστάσεις σου λέω ξεκάθαρα πράγματα.
- η συγκεκριμένες παρατηρήσεις μου έχουν να κάνουν με διαχρονικές συμπεριφορές και όχι δεν είμαι αντίθετος με τις αντιδράσεις για τη δολοφονία.
- συμφωνώ με το κράξιμο σε παρατηρήσεις τύπου λασπόνερου, αλλά θα ήθελα να το βλέπω κ εναντίον άλλων που έχουν προβεί σε παρόμοια "ατοπήματα".
Αν και είναι μουνί και μπορεί να κάνει edit στο quote για αυτό θα τραβήξω και screenshot

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ (είσαι και ΑΝΤΜΙΝ, πέρα από νεοφασίστας, ομοφοβικός, σεξιστής και βρωμομηδένι)