Ειμαι κι εγω στο team anti-Weekend Warrior, πραγματικα απαραδεκτο κομματι. Το Apparition δε με ενοχλει τοσο, αλλα υπαρχει και λογος που εχω ισως 15 χρονια να το ακουσω.
Περα απο μερικα απο αυτα που εβαλε ο κομμισσαρ (ποιο τζερνιμαν μωρε), επισης τα εξης:
No More Lies Κλασικο Μεηντεν, θα μπορουσε να ειναι σε ενα απο "τα παλια τα καλα"
Dance Of Death Μαλλον μου αρεσει περισσοτερο απο το Pascendale.
These Colours Don't Run Πολυ δυνατος Bruce και ριφφαρες.
Different World Το καλυτερο "χιτακι του δισκου" απο τα reunion albums (Wickerman, Wildest Dreams, Eldorado, Speed Of Light bleah)
Legacy Η μοναδικη φορα μετα το X-Factor που ενιωσα οτι οι Maiden δοκιμαζουν κατι καινουριο και γαματο
If Eternity Should Fail Μακραν (?) το καλυτερο του Book Of Souls
Συμφωνω μαζι σου μερικως ως προς το principle, αλλα τα παραδειγματα που εδωσε ο κομμισσαρ δεν εχουν να κανουν με το ποτε μεγαλωσε ο καθενας μας και τι τον αγγιξε οταν ηταν εφηβος. Ο κομμισαρακος ηταν ευαισθητος teenager στα 90s και παρολα αυτα προτιμαει μεχρι και τα 2 τελευταια των Maiden απο την μεσαια περιοδο τους (ισως ειναι ακομα 14 χρονων?). Διαφοροι αλλοι προτιμανε τα NPFTD και FOTD απο τα reunion. Εγω που δεν ειμαι τοσο Μεηντενας, κρινω ανα αλμπουμ διαφορετικα, δηλαδη ας πουμε θεωρω το FOTD πολυ αδικημενο και συνολικα καλυτερο απο οποιοδηποτε reunion, αλλα ταυτοχρονα γουσταρω καργα και το AMOLAD.
Συμφωνω σχεδον απολυτα. Για μενα τα 50-55 τραγουδια που εχουν κυκλοφορησει απο το 2000 και μετα θα μπορουσαν να ειναι η βαση για 3 παρα πολυ καλους δισκους αντι για 5 δισκους με fillers, but that's just me. Αντιθετα στο Fear Of The Dark βρισκω ελαχιστα fillers, και τα καλα τραγουδια του ειναι ΠΟΛΥ καλα. Επισης οσον αφορα τα φωνητικα, βρισκω μεγαλη διαφορα αναμεσα στα φωνητικα του Bruce στα τελευταια Maiden και στα προσωπικα του αλμπουμς ας πουμε. Σε μερικα τραγουδια μου φαινεται λες και βαριεται.