Ενδιαφέρον.
Ενδιαφέρον.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Το μονο κακο που εχει, ειναι οτι βγηκε 2-3 μηνες νωριτερα
τα μόνα παιχνίδια που έχω πληρώσει στην ενήλικη ζωή μου είναι όλα τα wadjet eye, αν δεν είναι τελειωμένο τον γάμησα
Οχι, τελειωμενο ειναι. Απλα δεν σου παει να το παιξεις καλοκαιριατικα.
Κι εγώ για άρρωστο κάψιμο πήγαινα αλλά το ίντερνετ και η πουτάνα η μανούλα του μου χάλασαν τα σχέδια, πάμε για μεθαύριο
![]()
μόλις το τέλειωσα (5 ωρίτσες gameplay). ωραίο, δε φτάνει blackwell σε γρίφους ή gemini rue σε σενάριο και ατμόσφαιρα αλλά πρέπει να έχει τρελό replayability (6 origin ιστορίες και διαφορετικές λύσεις ανάλογα με το ποιους παίρνεις μαζί σου στις αποστολές). απλά είναι αρκετά εύκολο imo.
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Δε μπορώ να μεταφέρω αρχεία από το κινητό στο λαπτοπ μέσω bluetooth, μαλλον λόγω drivers. Κατέβασα τους τελευταίους drivers για win 7, αλλά αποτυγχάνει η εγκατάσταση. What do?
Google Drive
Dropbox
USB drive
External HDD
LAN
The rest is just
Σε ευχαριστώ πολύ για όλες αυτες τις μη-λύσεις στο ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόβλημα.
Είναι κάτι που μπορούσες να κάνεις παλιότερα και πλέον δεν μπορείς; Ρωτάω επειδή υπάρχουν κινητά (παλιότερα σαφώς, δεν ξέρω τι τηλέφωνο έχεις) που δεν το υποστήριζαν ποτέ και είχαν το bluetooth μόνο για σύνδεση με earpiece ή άλλη συσκευή. Έχεις ξαναπεράσει drivers του τηλεφώνου στο laptop; Αν ναι, ίσως πρέπει να τους καθαρίσεις πρώτα και μετά να περάσεις τους τελευταίους.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ονιμποτσο, είναι κάτι που έκανα πριν το system restore και τώρα δε μπορώ. Δεν έχω περάσει μόνη μου ντραιβερς για τίποτα, πέραν αυτού που παλεύω για το bluetooth και δε μπορώ.
Φιξερ, η ερώτηση είναι τι κάνω με το συγκεκριμένο πρόβλημα του bluetooth, όχι τι εναλλακτικές υπάρχουν.
Όταν λες αποτυγχάνει η εγκατάσταση των drivers για Win7, τι ακριβώς συμβαίνει δλδ;
για πες ακριβές μοντέλο λάπτοπ
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Για πείτε καμιά ιδέα.
Λοιπόν, ενώ παλιότερα έπαιζα αρκετά games, τα τελευταία χρόνια στο PC το gaming αν πω ότι καταλαμβάνει το 2-3% της συνολικής χρήσης, μπορεί και πάλι πολύ να πω. Το θέμα είναι ότι, τους τελευταίους μήνες, όποτε έχω βάλει να παίξω κάποιο game κάπως "απαιτητικό", μετά από λίγη ώρα το PC σβήνει μόνο του, και αυτό που υποπτεύομαι είναι λόγω υπερθέρμανσης μάλλον (όχι σίγουρα). Εκκινώ πάλι, και μια χαρά όλα καλά. Και αυτό συμβαίνει με games που παλιότερα (χρόνια πριν) έπαιζαν στο ίδιο σύστημα μια χαρά, ακόμη και όταν είχα ακόμη XP (άργησα πολύ να τα αφήσω). Η αλήθεια είναι ότι είχα θέμα με υπερθέρμανση παλιά γιατί είχε χαλάσει το ανεμιστηράκι, αλλά το έχω αντικαταστήσει πια και αυτό δουλεύει κανονικά. Τα σβησίματα όμως συνεχίζουν στις εν λόγω περιπτώσεις. Ορμώμενος από το θέμα του Krux με τη RAM και τα Win7 32bit, λέω να ρωτήσω μήπως υπάρχει καμιά ιδέα, καθώς έχω το ίδιο λειτουργικό. Δεν είναι παράξενο όμως που με XP έτρεχαν όλα αυτά μια χαρά; Να δω το θέμα της υπερθέρμανσης; Πώς ακριβώς; Γενικά δώστε λίγο brainstorming.
Σβήσιμο ή επανεκκίνηση;
Είχα το ίδιο θέμα με επανεκκίνηση παλαιότερα και ήταν θέμα μητρικής.
Πες ποιον επεξεργαστή έχεις.