Results 1 to 15 of 42

Thread: Street Mode 2018

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

μερα πρωτη. ειχα προγραμματισει να φυγω κατα τις δεκααπο αθηνα. ομως το πυρηνικο που επρεπε να προηγειθει με πηγε πισω. φευγω εντεκαμιση. σερι μεχρι νεο παντελεειμωνα και σταση για 45λεπτο μπανιο. ξεβγαλμα σε ντουζ και καρφι για σπιτι χρηστη τσιμπουκλανο. συναντιομεθα, κανω ενα απαραιτητο μπανακι και βουρ για φεστιβαλ. καλα κατι κοζα μοστρες απλα για να γελαμε. στοιυς σοσιαλ γουειστ που ηθελα να ακουσω για να εχω αποψη, σκαει ο χρηστης ταλιμπαν. (δεν τον ειχα δει ποτε). καπως μπερδευτηκα και νομιζα πως μου παν οτι ειναι ο ματ. ο δικος μας. χαζεψα λιγο γιατι λεω, με τοσα μουσια πως εγινε ετσι δεν τον αναγνωριζω. αυτο κρατησε πολυ ωρα. μεχρι να ρθει ο αληθινος και να καταλαβωτι εγινε. καλο ηταν ομως γιατι εσπασε ο παγος, ημουν θερμος απεναντι του και ξεπερασα πιθανη σαστιμαρα απο το κλαρινομουσομουστακο. μοντς τα γαμησαν ολα. νομιζω λαμπρος πρεπει να μας πηρε και πρεφα. φοβερος ηχος. αγγελακα ουτε δετυτερολεπτο. μπηκα για γιονινγκ μαν. καπακια νιου μοντελ αρμι. εκει ο χρηστης παρασαιτ εφαγε μια επικοτατη σουπα. δυστυχως δεν υπαρχει βιντεο. νιου μοντελ αρμι ανουσιαπαιξιματα. αντεξαμε 7-8 κομματια και την καναμε για ποτακια νομιζω. σπιι τσιμπουκλανου αγκαλια χρηστης ταλιμπαν με τσιμπουκλανο και εγω στον καναπε.
    δευτερ
    η μερα ξυπναμε αργαμιση. σαπισμα κανα τριωρο σπιτι μεχρι να φαμε μπουγατσα με τυρι να κανουμε μπανια και να ριξουμε πυρηνικα. ο χρηστης ταλιμπαν εφυγε να παιξει μπαλιτσα σε γυναικοσπιτο (σιγα μη μας περιμενε). σκαμε καφε μαζι με χρηστη ριτζεκτ (πανκη) το απογευμα στον ηλιο. τα λεμε ωραια, θαβουμε αρτζι (πορωσου μινμιν) πινουμε τα καφεδακια και τα χυμακια και χωριζομαστε. φεστιβαλ κατα τις 8+. τζαια δε κατ καλοι. πολοι καλοι. αλλα τους εβλεπα απο καγκελο για θεραπυ. με τα πολλα τελειωνουν. ειμαι μπροστα απο το μιχαλακη μακ κιγκαν. ξεκινανε και τα γαμαω ολα. χοροπηδαω (σαν) καθυστερημενος. κανω πως παιζω τυμπανα να πορωσω τον νιλ κουπερ (μου εχει δωσει χερατες σχεδον, 2 φορες μπακετες. δεν πεταει γενικα). με μπανιζει, ισως και να με θυμαται σε φαση. τεσπα. τα γαμησαν ολα, εκτελεσαρες, καποια κομματια και λιγο διαφορετικα ειδικα στα ντραμς, αλλα παντα μπομπα. εχω και ιδιο ταμπουρο με τον γκαβλιαρη. τελειωνει το λαιβ. πιανω πενα μαικολ μακ κιγκαν. και μαλιστα τη λευκη με το λογοτυπο οχι τη νο νειμ. κανω νοιμα στο δικο μου. πεταει την μπακετα για εμενα. αλαλ της δινει στροφες, και ειναι πισω απο το φως. δεν βλεπω καλα. την τρωω στο κουτελο. με τραυματιζει, σκιζεται μετωπο, ποναω ακομα ποσες μερες μετα. ο βλακας ο σεκιουριτας (οχι μονοβλαακας αλλα και κατι χειροτερο μαλλον, το αναλυουμε μετα αυτο), τη δινει αλλου. ενω του δειχνει και ο νιλ οτι ειναι για μενα. νευριαζει και ο νιλ. πιανει σετλιστ και του λεει, δωστ το σε αυτον. το δινει παλι αλλου. οπως καταλαβατε απο τη βλακεια του σεκιουριτι, ηταν και ανορθογραφος. μην πω αλλα. μεγαλη στεναχωρια. γιατι ηταν κριμα και αδικο. αν βρεθουν σωστα βιντεο, πρεπει να πηδαω οπως ο αιρ τζορνταν κατα τη διαρκεια του λαιβ... αλλα συνεχιζουμε.
    βοτκα βιλατζερς δεν ασχοληθηκα, ειχα πιασει καγκελο για λαστ ντραιβ. ακουστικο σετ. χαιρεταω τα παλικαρια. ξεκινανε και τρελαινομαι κλασικα. και σκαει και πανκης. καταλαβαινετε. παλι αγκαλιες φιλια, αλεξ κ παθαινει ενα σοκ, γκαριζουμε σε ολο το λαιβ και στο τελος κατεβαινει κατω και βγαζουμε φοβερες ντραιβ τραιμπ φωτος.
    φευγουμε μετα παμε στοουν μπαρ. εκει ενας της παρεας την πεφτει σε δυο τυπισσες. και μετα βλεπω οτι η μια ειναι φιλη του ξυδιμπαρμπα ρειβεν λορντ. πολυ μικρος ο κοσμος. το πιο γαματο απολα ειναι να βλεπετε τον πανκη να τραγουδα πανκ. ολα τα πινκ του κοσμου δε φτανουν. τα γυρισαμε ολα εκεινο το βραδυ. χρηστης ταλιμπαν σε ρειβναδικο να πειραζει τα μαλλια γκομενας στην ψυχρα, ο γκομενος της να κολωνει (γιατι ειχε χρεπι βεσπα), και γενικα μετα δεν ασχοληθηκε αλλο γιατι
    "η γκομενα ηταν τοσο ξινη που αν την πεταγες στη θαλασσα θα επεφτε το πε χα της"

τριτη μερα
    ξυπναω αρρωστος. πυρεττο, λαιμος και τα σχετικα. οι αλλοι ηταν καυλωμενοι για καφε κτλ. τους χαιρεταω ηρωικα και συνεχιζω να κοιμαμαι. απο οποια μερια γυρναγα ζαλιζομουν. τεσπα, ριχνω 2 πυρηνικα και λεω, παω να τα γαμησω ολα και με πυρετο. μιλαω με τσιμπ, δινουμε ραντεβου ερχεται και ταλιμπαν. πινουμε τις καφεδιες μας, βαζει γκολ και ο παοκ. ολα καλα. παμε στριτ μοντ. της καργιολας απο την εισοδο. με δυσκολια περνας. λεξ δεν ξερω, δεν εχω αποψη. ομως ολοι ΟΛΟΙ ξεραν στιχους, φαση μειντεν. ε νταξ αρα κατι καλο κανει. καπακι παυλιδης. ξυλινα αγαπουσα (γνωστος φλωρος). εχω δει απειρες φωρες. αυτο το πραγμα με τα σολο του παυλιδη, σπαει αρχιδια. οπως λεει και ο τσιμπουκλανο, διασκευη στα δικα σου για να μην ακουγεται σαν ξυλινα και να το παιξεις ψαγμενια. ολα ενας ακατασχετος εμετος. πουθενας. (θα κανω το ιδιο κοπι πειστ και για τα μωρα στη φωτια). λιγο πριν τελειωσει πιανω καγκελο σε θεραπυ. μπροστα σε νιλ κουπερ. κατι μου χρωσταει. ξεκινανε οι ελεκτρικ σιξ. κοβω και απο μακρυα τον ταλιμπαν. ελεκτικ σιξ ωραιοι. αλλα εγω ημουν ταγμενος αλλου. τεσπα τελειωνουν και αρχιζω να γκαριζω. ξεκινανε και τα γαμανε ολα. ολα ομως. ο νιλ ηταν αρρωστουλης. βγαζει απο τσεπη τζιν μυξομαντηλο χρησιμοποιημενο. κανω νιντζα κινηση και του πεταω τα δικα μου, παθαινει ενα λαλα αλλα τα καβατζωνει με ευχαριστηση και σκαει και ενα γελακι. πηγρα ομως τα αρχιδια μου γιατι επαιζε με σκουπακια. οποτε σιγα μην πεταγε εικοσι ευρω στα σκουπιδια. ετσι το μονο που πηρα ηταν ενα σετλιστ. τελος η βραδυα, ο ταλιμπαν τα γαμησε μετα ολα και κοιμηθηκε οχτωστο πσιτι του κανσερ, εγω με τσιμπ πηγαμε για ντοτα, τσαγακι και υπνο.
    Last edited by BURNIN AMBITION; 06-09-2018 at 20:37.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.