Με εξαίρεση το So Long, And Thanks For All The Fish, το οποίο το ακούω συχνά και γουστάρω, ο υπόλοιπος δίσκος είναι ένα αρκετά καλό αδιάφορο background.
Το So Long έχει στιχάρες, υπέροχη μελωδία, φωνητικά και ένα πολύ παρακμιακό vibe, οπότε Bravissimo, hip hip hooray.
Δεν ακούω ραδόφωνο οπότε δεν ξέρω αν ο κόσμος ακούει τέτοια στα ραδιόφωνα, το οποίο σημαίνει άνοδο του επιπέδου του ραδιοφώνου, η/και πτώση, βαρεμάρα, γεράματα του Maynard, μπορούμε να το συζητάμε, πάντως σε μπαρ Αθήνα, ειδικά τα πιο εναλλακτικά/χιπστερ, άνετα βλέπω κόσμο να τα "χορεύει".
(το εναλλακτικά/χιπστερ, είναι επίτηδες μαζί)
Στα των Tool τώρα
Ο επόμενος δίσκος μπορεί να είναι μαλακία.
Αναρωτιέμαι τι μπορεί να περιέμενει κάποιος από Tool στην παρούσα φάση. Μπορεί να διαβάζουν και στίχους με συνοδεία ακουστικής κιθάρας και κονγκ. Θέλω να πω ότι ο δίσκος μπορεί και να μην είναι μαλακία. Αν δεν μου αρέσει επειδή δεν ακούω κάτι από τα παραπάνω, δεν το ακούω και σε πιθανό live, να ελπίζω να ξαναθυμηθούν τα άγρια νιάτα τους και να παίξουν το Hooker with a penis, και ελπίζοντας να μην το πλασάρουν με αντι-mainstream επικάλυψη και όλα καλά.
Όλα αυτά αν βγάλουν δίσκο.
ποιες είναι οι 2 παπαριές;
το 10.000 Days, δηλαδή ας πούμε είναι το ένα.
Έχω βάλει το Aenima, μετά το ομώνυμο, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ποστάρω το παρακάτω ως απάντηση σε όλα και στα αρχίδια μου αν βγάλουν δίσκο με κλαρίνο και μπαλαλάικα.
Spoiler