Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
Γαστρεντερίτιδα
Ωραίος

Εννοώ ρε μλκες, άμα λέμε ότι ήταν ένας για το μπούτσο ανεγκέφαλος κλπ κλπ, απλά του σπας τα χέρια, και δεν ξαναπατάει εξέδρα. Απλά τα πράγματα.

Ξέρω ότι πολλές φορές δε λειτουργεί έτσι το πράγμα.

Ξέρω όμως και από φίλους Παοκτσήδες που μένουν Αθήνα ότι ο Πανιώνιος είναι εδώ και χρόνια το μοναδικό γήπεδο της Αθήνας στο οποίο μπορείτε να έρθετε κύριοι να δείτε τον ΠΑΟΚ χωρίς ευτράπελα και σε ωραίο κλίμα.

Αυτή η σχέση τώρα φαίνεται να διαρρηγνύεται, και είναι μαλακία. Και δε θα ξεκινήσει από τους πάνθηρες αυτό (με τους συγκεκριμένους παίζει όντως να λυθεί "εσωτερικά"), από τον απλό κόσμο θα ξεκινήσει.

Όχι ότι έχει τόσο σημασία, αλλά για την ιστορία στη φωτογραφία βρίσκεται ο γιος καλού φίλου. Προφανώς θα μπορούσα να είμαι κι εγώ κι ο οποιοσδήποτε.

Εδώ φαίνεται καλύτερα τι θα μπορούσε να είχε γίνει http://gr.euronews.com/2017/11/18/i-...-sta-exarcheia και γιατί δεν πρέπει να περάσει ντούκου.

Το ύφος "εκεί στον ΠΑΟΚ έχετε γεμίσει φασίστες κλπ", όπως κάναμε παλιά και με το γαύρο, είναι μαλακία. Όταν "μεγαλώνει" μια ομάδα επειδή έρχονται στα πράγματα μαφίες τύπου Σαββίδη, τίγρη και χοντρού, αυτό σημαίνει αυτομάτως και άνοδος του πιο "σάπιου" κομματιού της εξέδρας. Και να το αντιμετωπίσεις αυτό εσωτερικά στην κερκίδα είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Το ότι έχει πάει προς το χειρότερο η κερκίδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια με Σαββίδη, είναι το μόνο σίγουρο. Το να κάνουμε όμως τους εξυπνάκηδες με αυτό είναι εξίσου μλκια.

Είμαι ο τελευταίος που θα τσακωθεί για ομάδες εδώ μέσα. Είμαι απλά Πανιώνιος, μου αρέσει το γήπεδο, το οπαδικό κίνημα, θέλω ιδανικά όλες οι ομάδες να έχουν αντίφα και σωστούς οπαδούς. Απλά πράγματα.