Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, δικέ μου. Αν νομίζεις ότι δεν απολαμβάνω αυτό που βλέπω ή ότι τραβάω κανένα μεγαλύτερο ζόρι, τότε δεν έχεις καταλάβει τίποτα απολύτως. Μια χαρά τη γουστάρω τη μπασκετάρα και μια χαρά γουστάρω την καζούρα και το να είμαι ο γραφικός που κράζει τον ΛεΠρό για τους λόγους του. Μια χαρά καζούρα κάνω και με τους φίλους μου και γουστάρουμε ο ένας το κράξιμο στον άλλο, μια χαρά απολαμβάνουμε το παιχνίδι, την κριτική επ' αυτού και τη μαλακία που μας πιάνει όταν μιλάμε για LeFlop και συγκρίσεις με Jordan, δε θέλουμε ούτε την άδειά σου, ούτε τον "οίκτο" σου.

Τύποι σαν τον Γιαγκούλα και τον κάθε Γιαγκούλα περιμένουν τύπους σαν εμένα, για να πουν τη μαλακία τους και να γίνει χαβαλέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει με το στανιό να γράφουμε μόνο λόγια και εκλεπτυσμένα στο ER εμείς οι 3 που μείναμε. Έχω γράψει εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη για τον LeBrick, σαν απάντηση στον Σαμπρέλα πριν αρκετές σελίδες, αν θες διάβασέ την ξανά, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να επαναλαμβάνω αυτά που έγραψα σε μία από τις ελάχιστες στιγμές μου σοβαρότητας πλέον, εδώ μέσα. Αλλά έννοια σου, του αναγνώρισα όσα θεωρώ πως αξίζει να του αναγνωρίσω και δε χρειάζεται να αναλύω κάθε φορά την καζούρα μου. Όποιος είναι τόσο ηλίθιος ώστε να μην καταλαβαίνει πότε γίνεται πλάκα και για ποιο λόγο, δε θέλω καν να μου απευθύνει το λόγο.

Λες και περίμενα το NBA thread του ER για να καταλάβω πόσο άνανδρος και καργιολίτσα είναι ο Κελντοράιν, ας πούμε, που στο μυαλό του Φάντομ Ντακ με ξεκωλιάζει κιόλας. Ούτε για λύπηση, πραγματικά.