Προς τι η επεξήγηση; Υπάρχει και κακή έννοια;![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Του σπάσαμε και τα αρχίδια
Όπως το έγραψες, εγώ αν δεν τα είχα δει θα καταλάβαινα ότι θα βαριόμουν τη ζωή μου, διαφωνώ 100% γιατί άνετα τα βλέπει ο οποιοσδήποτε γούσταρε με τη σειρά χωρίς να είναι "καμμένο νερντάκι", τόσο οι Duffer όσο και τα πιτσιρίκια είναι απόλαυση όταν μιλάνε για τους ρόλους και τη σειρά, τώρα προφανώς εγώ το καταλαβαίνω αλλιώς το "μόνο για καμμένα νερντάκια", εσύ το έγραψες με την καλή έννοια, δε θυμάσαι βέβαια και αν είδες όλα τα επεισόδια, όλα καλά γενικά, peace
(για τον Dean, ότι είπε ο Unholy)
Με αναγκάζεις να πω πως δεν ευθύνομαι για το τι κατάλαβες ..ωστόσο για να είμαι ειλικρινής ειπώθηκε με σκοπό να προκαλέσει όποιον έχει την μύγα. Εξακολουθώ να μην κατανοω τους τεμεναδες στον κύριο νταφερ, εμένα με κούρασε ώρες ώρες. Επίσης οκ την σειρά την είδαμε την απολαύσαμε. Το φανμποιλικι γενικά δεν το συνηθίζω. Εκτός αν αφορά τους savatage
1) e4, c5
2) Νf3
Δεν εχει υπαρξει αρκετο Stranger Things για να υπαρχει φανμποηλικι. Δυο σεζον λολ. Οι οποιες ειναι και οι δυο απο πολυ καλες εως εξαιρετικες.
Στα 37 σου γινεσαι χιψτερ εσυ, οπου σε ενοχλει οταν καποιος δηλωνει ενθουσιασμο που δε συμμεριζεσαι για κατι που του αρεσει?
The rest is just
Δεν θυμάμαι αν τα είδα όλα γιατί απ ότι βλέπω πόσταρα γι αυτά τον Νοέμβρη. Νόμιζα ότι στα φορά λέμε την γνώμη μας, ασχέτως αν συμφωνεί με το καταστατικό. Δεν διαφώνησα με το ότι η σειρά είναι εξαιρετική, απλά βρήκα βαρετά τα έξτρα. Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα
1) e4, c5
2) Νf3
Στο διάολο βραδιάτικα με τα κωλόπαιδα, με συγκίνησαν.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Γαμησε η νεα σεζόν. Εξαιρετικη, σφικτη και κύλησε νεράκι.
1) e4, c5
2) Νf3
Απίστευτα βαρετή. Κάπου στο 7ο δεν άντεξα και το έκλεισα. Κάποιες σειρές δεν είναι για πάνω από 1-2 κύκλους.
Ω έχασες το καλύτερο.
1) e4, c5
2) Νf3
Eντωμεταξυ και μεχρι το 7 που ανεφερε ο αποαποπανω , παει με τις μπαντες δεν μπορω να καταλαβω που μπορει να βαρεθηκε
*μου εμεινε το τελευταιο , ακουσα οτι εχει και σκηνη μετα τα credits
Ναι ρε φίλε. Δίκιο έχεις. Σαν να βλέπω γκουνις ήταν η 3η σεζόν...εν αντιθέσει με τις προηγούμενες 2...
1) e4, c5
2) Νf3