Quote Originally Posted by asimoulis View Post
Δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου το #metoo και τα παρελκόμενα ούτε έχω σχηματίσει τελική άποψη αλλα όντως συνδέεται και είναι ον τόπικ κατά κάποιο τρόπο. Να σου πω την αλήθεια διάβασα αρκετά κείμενα τώρα για ansari + το πρώτο που το ξεκίνησε (δεν ειχα πάρει χαμπάρι) και νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει αυτό που είπε η amy schumer ότι δεν ήτανε σωστός αλλά όχι και να στιγματιστεί ή να καταστραφεί η καριέρα του.
Γιατι δεν ηταν σωστος? Τι ακριβως εκανε λανθασμενα? Οταν εχεις βγει ραντεβου με μια γυναικα, και αυτη συμφωνει οικειοθελως να ερθει σπιτι σου, ειναι απολυτως φυσιολογικο να υπαρχει στο μυαλο του το σοβαρο ενδεχομενο να καταληξουν στο κρεβατι. Απο κει και περα, δεν εγινε οπως τα περιμενε, και δεν την πιεσε για κατι παραπανω, και σταματησαν στο σημειο που αυτη ηθελε να σταματησουν.

Ον τοπικ, δε βρισκω προβοκατορικο το τοπικ, νομιζω πως ο ασιμουλης εχει θεσει ενα θεμα πολυ συγκεκριμενα, και σχεδον προκαλει καποιον να του βρει ενα παραδειγμα ή μια λογικη που να ακυρωνει το αρχικο του claim. Προς το παρον δεν εχει βρεθει κατι τετοιο, και προσωπικα δε νομιζω να βρεθει, γιατι νομιζω πως εχει δικιο. Κανενας δεν επιβαλλει σε κανεναν να ειναι political correct. Απλα και αυτο το peer pressure ειναι μια δυναμη που εχει μεγαλη ισχυ, και αρα δε μπορει να θεωρηθει και ακριβως "δικη σου επιλογη" το να κανεις και να λες οτι γουσταρεις. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο δυνατοι.