Results 1 to 15 of 156

Thread: Black Mirror

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    perfect beast commissar's Avatar

Να πω κι εγώ γιατί βαριέμαι;

Spoiler
    Το Hang The Dj είναι σίγουρα το αγαπημένο μου της σεζόν.

Για το Crocodile, η τύπισσα που στην αρχή είχε φρικάρει με τη συγκάλυψη του φόνου έγινε ξαφνικά σήριαλ κίλλερ επειδή ο μετανοημένος Dave Mustaine θα ομολογούσε το έγκλημά του. Ίσως θα μπορούσε να τον πείσει να πάρει μόνος του την ευθύνη και αυτός σαν καλός χριστιανός θα το έκανε, αλλά αυτά είναι δικές μου βλακείες και ποιος είμαι εγώ να αλλάξω το σενάριό τους. (εντιτ, ορίστε, βλακείες λέω, ας δεχτούμε ότι ήταν μονόδρομος η δολοφονία του Dave). Το πώς άλλαξαν όμως τον χαρακτήρα της αναίτια απλά για να βολέψει τη συνέχεια και να φτάσουμε στην τελική ανατροπή, εμένα μου φαίνεται απαράδεκτο.

Το sub plot με την γλυκούλα υπάλληλο της ασφαλιστικής ήταν πολύ καλό, μέχρι να φτάσουμε στο γελοίο πλοτ τουίστ στο τέλος, πραγματικά απορώ ποιος το σκέφτηκε και τι σκεφτόταν, "σκότωσε και το μωρό ενώ τελικά δε χρειαζόταν γιατί ήταν τυφλό αλλά την πάτησε από το χάμστερ", έλα ρε μλκ, αλήθεια τώρα;

Και ενώ μας έδειχναν σε όλο το επ πόσο υποκειμενικές και περιορισμένες είναι οι αναμνήσεις και ότι θέλει ολόκληρη διαδικασία για να επανέλθουν και να μυρίσεις την μπύρα και μπλαμπλα, οι μπάτσοι εξιχνίασαν τους 2 φόνους από τις αναμνήσεις του χάμστερ

ινβ4 σχόλια που περιμένω ρεαλισμό σε σειρά scifi ή κάτι τέτοιο, γενικά νομίζω είναι μαλακία να γράφει κάποιος πόσο χάλια του φάνηκε κάτι το οποίο αρέσει στον άλλον και προσπαθώ να το αποφεύγω (πλέον), τεσπα δεν ήταν ο ρεαλισμός το θέμα προφανώς και ακόμα και να κάνω τα στραβά μάτια σε αυτά τα ηλίθια σεναριακά που έγραψα, αυτά τα "σοκάρω μόνο για να σοκάρω" χωρίς κανένα πόηντ δεν τα μπορώ, σόρυ.

Πείτε και εσείς που σας άρεσε =Ρ
    Last edited by commissar; 21-01-2018 at 02:49.