Παντως οι ιδιες μπυρες αναλογα το τοπο παραγωγης εχουν διαφορετικη γευση. Αλλη Heineken Ολλανδια αλλη Heineken Ελλαδα.
Ακριβως για αυτο το λογο μια μπυρα με "ελληνικη συνταγη" ειναι προσαρμοσμενη στα ελληνικα υλικα (ακομα και το νερο αλλαζει τη γευση) αρα αν φτιαχνοταν στην Ολλανδια θα ειχε αλλη γευση (καλυτερη η χειροτερη δε ξερω). Για αυτο οι ελληνικες μπυρες καθως κι οι μπυρες που γινονται εισαγωγη κατευθειαν απο τη μαμα χωρα εχουν καλυτερη γευση, κατα την αποψη μου.

Πηγη: εχω φτιαξει μπυρα σπιτι μου και εχω διαβασει και αντιστοιχο υλικο περι παρασκευης πριν κανω τη κινηση.

Πριν ρωτησετε δε βγηκε καλη γιατι δεν εκλεισα σωστα τα καπακια και δεν εκανε ανθρακικο.