Γιατί συζητάμε ακόμα για τη φούντα λες και είναι κάνα βάρυ ναρκωτικό και αναλύουμε, και ξαναναλύουμε αν πρέπει ή δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί και τι επιπτώσεις θα έχει στην κοινωνία μας κι αν θα ρίξει τα παιδιά μας στην πρέζα ΠΟΤΕ δε θα το καταλάβω. Αυτοί που προβληματίζονται, πρέπει πραγματικά να μην έχουν πιεί ούτε τζούρα στη ζωή τους. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε εσείς, αλλά στον δικό μου περίγυρο, ακόμα και σε δουλειές και μεταξύ ανθρώπων που δεν πάει καν ο νους σου, πίνει η συντριπτική πλειοψηφία. Και δε μιλάω για χασικλήδες, μιλάω για ανθρώπους που θα πιούν ένα τσιγάρο μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά για να χαλαρώσουν. Ή σε μια συναυλία, ή σε ένα πάρτυ. Στα δικά μου βιβλία, είναι αδιανόητο πως υπάρχει ακόμα τέτοιο ταμπού γύρω από το θέμα, ειδικά τη στιγμή που είναι νομιμότατο το αλκοόλ, και θεωρώ αυτονόητη τη νομιμοποίηση, κάθως και τα τεράστια οικονομικά ωφέλη που θα μπορούσε να έχει η χώρα απ'αυτήν.
Τώρα η συζήτηση οτι κάποιοι μπορεί να καούν και να καταστραφούν αν νομιμοποιηθεί, είναι τουλάχιστον γελοία. Αυτοί καίγονται και καταστρέφονται ήδη, και θα συνεχίσουν να το κάνουν, όπως και οι αντίστοιχοι αλκοολικοί και άλλοι ναρκωμανείς. Δεν έχει να κάνει καθόλου με την ουσία και τη νόμιμη ή μη πρόσβασή τους σε αυτήν, αλλά με προσωπικά βιώματα, ψυχολογικά προβλήματα, και αναζήτηση τρόπων διεξόδου που καταλήγουν συχνά στην αυτοκαταστροφή.