Υπάρχει ένα προγραμματάκι, το calibre, που σου μετατρέπει τα αρχεία σε .mobi και τα μεταφέρει στη συσκευή με 2 κλικς, οπότε μην σε αποτρέπει αυτό. Βοηθάει επίσης να τα οργανώνεις και καλά, αλλά σε αυτό το κομμάτι δεν έχω ψαχτεί, το χρησιμοποιώ καθαρά σαν converter.
Μου φαίνεται λίγο άβολη η touch screen επειδή μάλλον θα χρειάζεσαι δυο χέρια για να διαβάσεις, ενώ με το κουμπάκι που έχει το kindle στο πλαι, παίζεις άνετα με ένα χέρι, πράγμα χρήσιμο όταν διαβάζεις παστωμένος σε συγκοινωνίες κτλ. Φαντάζομαι επίσης πως θα είναι ενοχλητικό να γυρνάνε σελίδες κατά λάθος, επειδή γλίστρησε στην οθόνη ο αντίχειρας του χεριού που το κρατάει ξέρω γω.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα του kindle, είναι πως έχει ενσωματωμένο αγγλικό λεξικό, οπότε αν κολλήσεις σε καμιά λέξη μπορείς να δεις τι σημαίνει.
Δεν έχω πρόθεση να σε αποτρέψω από αυτό που έχεις σταμπάρει, αλλά δε βλέπω και καλές κριτικές εκεί έξω, σε αντίθεση με το kindle που έχει την ίδια τιμή, και κάπου 52,000 ικανοποιημένους πελάτες https://www.amazon.com/Amazon-Kindle...e456a718788d2e
Δεν ξέρω τώρα με μεταφορικά κτλ τι σε συμφέρει καλύτερα.