Ο Justin ούτως ή αλλως τύμπανα πλέον δεν μπορεί να παίξει..
sex drugs rawk and roll
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Πωωω ξενερα τελειως. Μπαρουφα, μαπα ηχος, μαπα ριφφς, μαπα τεχνικομαθκορ τελειωματα τι σκατα θα βγει τιποτα καλο φετος;
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Δε μου αρέσει γενικά να το παίζω πιουρίστας, δε βγήκα προακταβολικά να βροντοφωνάξω "δεν υπάρχουν Iron Monkey χωρίς Morrow", δεν έκραξα το μετριότατο καλοκαιρινό πρώτο δείγμα, αλλά τώρα που άκουσα με το ζόρι το άλμπουμ που λήκαρε ή/και κυκλοφόρησε, μπορώ άνετα να πω ότι μιλάμε για κάτι εντελώς της σειράς, βαρετό και ανέμπνευστο όσον αφορά τον sludge ηχο γενικά, ούτε καν να πιάσουμε στο στόμα μας το όνομα Iron Monkey δλδ. Τι να πεις.