Rushby, Watson και?
Λέγαμε με τον Σαμπρέλα πριν κάνα μήνα ότι ο Greaves θα το έκανε αργά ή γρήγορα, γιατί είναι τεράστιος φραγκοφονιάς, αλλά μας τη φέρανε
tt0274518
πολυ τιμιος,οχι οτι τον προλαβαν οι αλλοι δυο...
ρεζιλικι μεγαλο οπως και να'χει
Kamia fash tupou epetiaka live-akia (opws to prosfato tribute stous death) emena de tha me xalage pantws.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, και κατ αρχήν, τον Greaves εγώ τον γουστάρω με τα χίλια , η "αγάπη" του για το χρήμα είναι ένα καλό ανέκδοτο ανάμεσα σε όσους παρακολουθούν τα behind the scenes , σε καμιά περίπτωση όμως δεν παύω να τον γουστάρω με χίλια, και σαν μουσικό, και σαν περσόνα που βάζει μια χαρά το χεράκι του στην φωτιά όταν πρόκειται για πολιτική(1-0)
Iron Monkey Reunion τώρα ... Το πρόβλημα δεν είναι κατά την γνώμη μου ότι δεν θα είναι στην φωνή ο Morrow (πλζ δεν θα έχουμε θέμα στις οκτάβες που θα τραγουδάει) ούτε ότι δεν θα βαράει τα χλαμπατζίμπαλα ο Greaves.
Το πρόβλημα (και το μεγάλο στοίχημα) θα είναι ΠΩΣ θα γκρουβάρουν , δεν έχω ιδέα αν έχει κάνει κάτι ο Watson ή ο Rushby τα τελευταία 10-15 χρόνια και ψάχνοντας στο Internet δεν βρήκα κάτι.
Εκεί πηγάζει όλη η απαισιοδοξία πως 2 παροπλισμένοι μουσικοί θα σηκώσουν τέτοιο φορτίο. Σίγουρα θα περιμένω και γω πως και πως αλλά έχω ήδη μικρό καλάθι
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Αν κάνανε τους Our Problem ή τους 666 Pack ή κάτι τέτοιο, θα ήταν τίμιο, σαν το πρόσφατο "reunion" των Grief. Αλλά φυσικά, όπως και στους τελευταίους, δε θα νοιαζόταν κανείς.
Όλη η φάση συνοψίζεται στις εξής τρεις λέξεις: Γελάει ο κόσμος.
O,τι είπε ο Greaves βασικά..
..το οποίο συνοψίζεται μια χαρά στην εξής φράση: IRON MONKEY R.I.P. ...... (long live Iron Money)
Mε την ευκαιρία ας πούμε και απο εδω ενα κακό ψόφο στην Earache, μια και θυμηθήκαμε τα παλια..
Το νου ρε!
καλά ρε επιστήμονα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ