πηγες για φαι στο Καραβοστασι? και στης Τασιας?
ωραια παραλια ειναι και η Ρουφηχτρα στα βορεια του νησιου
πηγες για φαι στο Καραβοστασι? και στης Τασιας?
ωραια παραλια ειναι και η Ρουφηχτρα στα βορεια του νησιου
μπα δε νομιζω, για πες τι ειναι να ξερουμε για την επομενη φορα
Η Ρουφήχτρα πάντως μου ακούγεται λές και θα βγεί το Κράκεν.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
γελαω πανισκυρα...
δεν εχω μπει ποτε στην ζωη μου σε καραβι
Συγγνωμη 4 παραλιες ειναι πολλες για Αμοργο ? Μην τρελαθουμε ειναι τεραστιο νησι... Ειναι ελαχιστες απλα. Εγω φετος ηθελα να παω αλλα δεν ειχα οχημα. Κατεληξα στα ινδονησιακού ωστε να δω αρκετες παραλιες. Χωρις οχημα ειναι απαγορευτηκη η αμοργος.
Nai ki egw pou th kukloforisa arketa perissotero to kalokairi mou ekane entupwsh alla an skefteis ta upsometra klp pou exei mallon einai h fash ths polu vraxwdhs klp. Twra gia to oxhma sumfwnw, mporei na deixnei mikrh alla einai makrostenh kai sigoura exei polu kakes sugkoinwnies, epishs exei 2 h 3 venzinadika. Me to ttr kontepsa mia mera na meinw paizei na th glitwsa gia 5 xiliometra h kati tetoio.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
ασκετο...
ποσο πλερωσατε γαμησιατικο στο βαπορι?
εχω μια φιλη που με καλεσε τον χειμωνα αλλα λακισα με τις τιμες
29 γιούρια, αλλά ήταν φοιτητικό εισητήριο και από προσφορά της κοσμοτε πλήρωνες μόνο το ένα εισητήριο, η επιστροφή δώρο
νομιζω λιγο παραπανω με εβγαινε εμενα (ΑΜΕΑ ομως) αλλα χωρις το δωρακι
μπορει να ομοιαζουν λιγα αλλα σε συνδιασμο με ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΥ στην Αθηνα ξεφευγε η δουλεια
Ωραία τα λέτε, πείτε - πείτε κι άλλα να χω να κάνω μια βδομάδα στο νησί
(θα νοικιάσουμε βανάκι για 2-3 ημέρες κιόλας, οπότε δώστε και μακρινότερα info)
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.