Τώρα που γύρισα από μίνι τουρ, λέω να γράψω δύο πράματα για αυτήν την νησάρα για όσους έχουν σκοπό να πάνε αλλά και για όσους πήγαν και δεν είδαν τίποτα (Raven γκούχου γκούχου)

Από παραλίες πήγαμε αγία άννα, σύρμα, μούρο και μπρόστα στο κάμπιγνκ της αιγιάλης. Αγία άννα υπέροχος βυθός αλλά μικρή οπότε γέμιζε πολύ. Μούρος από τις πιο ωραίες παραλίες που έχω πάει. Οι 3 πρώτες με βότσαλα - βράχια και αρκετά δροσερές. Στο μούρο μάλιστα έχει και ώραιες σπηλιές κατά μήκος της παραλίας. Απαραίτητα μάσκα - αναπνευστήρας, καθώς ο βυθός είναι υπέροχος. Πεταχτήκαμε και μια μέρα κουφονήσια, εξίσου ώραια. Δυστυχώς και εγώ και η φίλη μου είμαστε ανεπρόκοπες και δε έχουμε δίπλωμα, οπότε δε έπαιζε μεταφορικό για να πάμε και σε άλλες παραλιές.

Ανεβήκαμε και στη μονή Χοζοβιώτισσας, στην οποία για να μπεις πρέπει να είσαι φουλ καλυμένος, για να μην ξεσηκωθεί ο Κύριος . Ως και με κοντομάνικο είχαν θέμα. Ωστόσο η θέα σε αποζημιώνει.

Και ήρθε η ώρα για το φαγητό <3 <3 . Και στην αιγιάλη και στην χώρα φάγαμε καταπληκτικά και με καλές τιμές. Αιγιάλη τιμήσαμε "αμοργιαλις" το οποίο βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι, κάθε μέρα διαφορετικό μενού και ωραία μεζεδάκια. Στη χώρα φάγαμε στο "τρανζιστοράκι" το οποίο είχε εξαιρετικό ταλαγάνι. Ψαρικά δε τρώω, αλλά η φίλη μου έλεγε ότι παντού είναι ωραία. Ψημένη ρακή υπέροχη, αλλά δε καταλαβαίνεις πότε σε χτυπάει
Σουρεάλ κατάσταση στη χώρα, όπου για να μπεις στο κάστρο-φρούριο που έχουν παίρνεις το κλειδί αλά φορτ μπουαγιάρντ από ζαχαροπλαστείο.

Μείναμε στο κάμπινγκ στην αιγιάλη, αν και το νησί προσφέρεται και για ελεύθερο, αλλά η φίλη μου δε ήθελε. Θετική έκπληξη το κάμπινγκ. Φθηνό εστιατόριο και φούρνος μέσα. Πιστολάκι, χαρτί και σαπούνι στις τουαλέτες και μπρίζες παντού χωρίς χρέωση.

Δυστύχως κατεβήκαμε την εποχή που σε όλη την ελλάδα είχε κακοκαιρία και ημασταν με 22 βαθμούς και φουλ αέρηδες, και δυο μέρες δε μπορέσαμε να πάμε για μπάνια

Επίσης είχαμε την ελπίδα ότι δε θα βλέπαμε πολυτεχνίτες από σαλόνικα αλλά και εκεί γεμάτα ήταν