οχι, πήγα να περάσω dnssec και κάτι έσπασα![]()
οχι, πήγα να περάσω dnssec και κάτι έσπασα![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Αύριο 26 Ιουλίου παραμονές του Αγίου Παντελεήμονα (μεγάλη η χάρη του) αν προλάβω θα βγάλω το φορουμ για λίγο οφφλάιν για κάποιες "αλλαγές"
Μην τρομάξετε <3
Παίζει να γίνει κάτι με τα παλιά youtube links? Μπαίνω στο US Metal θρεντ να γεμίσει η μέρα ΑΤΣΑΛΙ και βγάζει μόνο άδεια ποστς![]()
το πρόβλημα είναι στο ότι πλέον λόγο SSL connection το api δεν βγάζει τα youtube videos.
"ΝΟΜΊΖΩ" ότι για να φτιαχτεί θέλει να πειράξω κάτι στον κώδικα που να περνάει αντι για "http://www.youtube.com/watch?v=" να περνάει "https://www.youtube.com/watch?v="
Αν κάποιος έχει τον χρόνο να βρει την αλλαγή έχει καλώς, αλλιώς πρέπει να το ψάξω μόνος![]()
Κακο ψοφο, αργησε 4-5 χρονια. Να ειχε ακομα πινκς να εριχνα 200.15 Αυγούστου θα γυρίσει το ER σε read only
Τέλος Αυγούστου το ER θα κατέβει.
Όποιος ενδιαφέρεται για να το κρατήσει μιλάει κατ ευθείαν με DragonLord
Επειδή δεν είναι θέμα προς συζήτηση το thread γίνεται lock. Τα παιδιά που βοήθησαν οικονομικά και θέλουν χρήματα πίσω μου στέλνουν personal message και βρίσκουμε τρόπο επιστροφής.
Χωρίς παρεξήγηση και να είμαστε ντόμπροι personal messages που θα έχουν θέμα σχετικό με το topic δεν θα τα απαντήσω.
Μερσί![]()
ξέρεις τι μου θυμίζεις ρε φιχχχχχερ? τον τύπο που πάει κάθε γαμημένη μέρα σε ένα μπαρ και γκρινιάζει για την εξυπηρέτηση, τη μουσική, τις τιμές, τα ποτά, την καθαριότητα, τους θαμώνες ή όποιο άλλο γαμημένο λόγο σκεφτεί και αντί να σταματήσει να πηγαίνει στο μπαρ, παρακαλάει να κλείσει.
![]()
Rock or Nothing
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
???
![]()
συνήθως αυτοί που περιγράφω πιστεύουν ότι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έχουν πρόβλημα εκτός από τους ίδιους, οι οποίοι είναι πάντα γαμάτοι![]()
Rock or Nothing
αυτό προφανώς το πιστεύεις μόνο εσύ![]()
Rock or Nothing