2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
1. Ναι, γιατι πρεπει να κανω πληρη μπασκετικη αναλυση με νουμερα που εχω εφευρει οτι με βολευουν, οπως εκανες εσυ, για να γραψω την αποψη ΜΟΥ, για τη δικη ΜΟΥ λιστα με τους all time greatest. Συγγνωμη, την επομενη φορα θα συμμορφωθω και θα βαλω τον υπερεκτιμημενο που λατρευεις στη λιστα, για να ειμαι politically correct. Εναν παικτη που δεν εχει αποσυρθει ακομα, και αν δεν γκρεμιστουν 300 φουρνοι, θα εχει 3/8 τελικους σε λιγες μερες. Ρε δεν πατε καλα.
2. Πρωτον, ποτε δεν ειπα οτι ο Ντουραντ ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο καλυτερος παικτης στο ΝΒΑ αυτην την στιγμη. Αυτα ειναι δικα σου λογια. Ειπα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ να το πει κανεις, γιατι δεν ειναι και καμια τρελη υπερβολη στο κατω κατω. Οσον αφορα τα νουμερα που παραθετεις, ενταξει, τι να πω... αφου το πηγες εκει, θα τα ακουσεις. Ωραια η αριθμολαγνεια σου, την ξερω απο πολυ καιρο και ποσο σε εκστασιαζει να κοιτας τα νουμερα. Το μπασκετ ειναι πολλα παραπανω πραγματα απο αριθμους και μεσους ορους, αλλα δε νομιζω να το καταλαβεις ποτε. Επισης, αν θελεις να κανεις σωστη αναγωγη των μεσων ορων, τοτε να τους κανεις με ball usage, και οχι per 36. Γιατι το per 36, δε σημαινει απολυτως τιποτα με τη λογικη σου (ή την ελλειψη αυτης). Οπως και να εχει, εγω ειπα οτι αν παρει τον τιτλο Ντουραντ και συνεχισει να κανει τα νουμερα που λες (εστω και τα per 36), τοτε μαλλον ναι, ειναι ο καλυτερος παικτης. Οχι ξεκαθαρα, αλλα ειναι. Γενικα δεν το βρισκω τοσο υπερβολικο ωστε να βγαζετε καντηλες στο δερμα εσεις οι bronsexuals. Καποια στιγμη θα σταματησει να ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο ο Λεμπρον, και μπορει να εχει ηδη γινει, δεν πειραζει, μην αγχωνεσαι, ετσι ειναι η ζωη. 
3. Εβαλα ηδη το "πολλαπλες περιπτωσεις" διπλα απο το ονομα του Kyrie Irving. Ποσες περιπτωσεις ακριβως θελεις? Βαλε το replay των περσινων τελικων και θα βρεις καμια 15αρια περιπτωσεις μεγαλων σουτ απο τον Kyrie, με 5-6 απο αυτες να ειναι στα τελευταια λεπτα των κρισιμων αγωνων.
4. Δεν ακουμε Skip Bayless, αστειος ειναι, απλα οχι οσο αστειος οσο ο Shannon Sharp, ο δευτερος μεγαλυτερος Bronsexual μετα τον Nick Wright. Δε ντραπηκες να κανεις αυτην την αναζητηση? Πραγματικα, δε ντραπηκες να βαλεις αυτα τα διαγραμματα καθολου? Δηλαδη μου εβαλες λιστα με τα σουτ που εχει βαλει ο υπερεκτιμημενος στα τελευταια 5 λεπτα ενος "ντερμπυ" χωρις να αναφερεις ποσα εχει χασει? Και ανεξαρτητος αντιπαλου, αγωνα, γυρου, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ απο το καλαθι? Ριχνω ΔΑΚΡΥΑ με τα queries που εκανες για να μου δειξεις οτι ο Λεμπρον ειναι clutch player. Το συμπερασμα που βγαζω, ειναι οτι το Σικαγο πρεπει να παρει πισω τον Joakim Noah, να χτυπησει οσο περισσοτερο μπορει τον Monta Ellis, και γιατι οχι και Bradley Beal + Joe Johnson, για σιγουρο πρωταθληματακι του χρονου. Και με 15 ποντους να χανουμε στο τελευταιο 5λεπτο, απλα βαζεις την πενταδα με τους υπερ-clutch παικτες που εγραψα, και παιρνεις καθε ματσακι. 
5. Μου λες επισης οτι το mid range jumper ειναι το χειροτερο σουτ που μπορει να παρει κανεις στο συγχρονο ΝΒΑ? Πολυ γουσταρω αυτους τους "κανονες" που εφευρισκεις για να αποδειξεις εντελως biased οτι ο Λεμπρον ειναι καλος εκει που μετραει και δεν ειναι καλος εκει που δεν εχει και καμια σημασια. Ειναι πραγματικα φοβερη η λογικη σου και τα "επιχειρηματα" σου, θα τα ζηλευε καθε επιστημονας. 
6. Ειναι δυνατον να μου ζητας να βγαλω ποσοστα για μακρινα σουτ και τριποντα ωστε να συγκρινω παικτες που επαιξαν ενα εντελως διαφορετικο αθλημα πριν 40 ή 30 ή 20 χρονια με τον Λεμπρον για να αποδειξεις οτι τον κραζω αδικα που δεν εχει μακρινο σουτ? Ή μηπως θεωρεις οτι με το να λεω οτι ο Λεμπρον δεν εχει μακρινο σουτ, αυτοματως αποκλειω εναν center ας πουμε απο την κουβεντα με τη λιστα με τους καλυτερους παικτες? Δηλαδη με μια ακομα υπεροχη (ελλειψη) λογικη(ς) σου, θεωρεις οτι για να μπορεσω να θεωρησω ας πουμε τον Chamberlain καλυτερο παικτη απο τον Λεμπρον στη λιστα μου με τους all time best players, πρεπει να αποδειξω οτι ειχε μεγαλυτερο ποσοστο στα τριποντα, και να αγνοησω πληρως οτι επαιξε αυτο το αθλημα απο το 1959 εως το 1973, οταν δεν υπηρχε καν το τριποντο (!) Τι καπνισες πρωι πρωι και μου γραφεις τετοια πραγματα?
7. Δεν ξερω αν η κουβεντα σου βγαζει το "στην εποχη μας ηταν ολα καλυτερα" αλλα αν προσεξες στη λιστα εβαλα τον Kobe, τον Shaq και ανεφερα και τον Duncan ως εναλλακτικη για δεκαδα. ΟΛΟΙ αυτοι ηταν μεταγενεστεροι του MJ και ανηκουν στην "εποχη μου" οπως ανηκε και ο Michael Jordan, και ο Hakeem, και οπως ανηκει κι ο Λεμπρον. Απλα τουλαχιστον προς το παρον, θεωρω αυτους που ανεφερα πιο αξιους για να μπουν στη δικια μου λιστα, δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου (!)