-
Οτι εχω αγορασει απο ebay, και ανεγραφε οτι ειναι με free shipping (αυτο συμβαινει κυριως με κινεζιες) δεν σταματησε ποτε τελωνειο ηρθε στην πορτα μου και ολα καλα. Τελευταια παραλαβη προχθες.
Κοστη απο 1-200 ευρώ.
Το ποιο ακραιο που εχει συμβει ειναι κατι ασχετο που αγορασα απο αμαζον (ενα μεγαλο πανι(!!!) προβολης ), που δεν καταλαβα ποτε γιατι κολλησε αλλαι με ψηλοξεσκισαν (εδωσα 90 ευρώ ακομα), και απο τοτε το αποφευγω και παιρνω μονο κινεζο, η κατι που μοιαζει εξαιρετικα safe οτι δεν περναει τελωνειο. Επισης για μεγαλες παραγγελιες, που το κανει συνεχεια μια φιλη μου (πχ σετ 1000 χριστουγενιατικα λαμπακια) μεσω alibaba κυριως, υπαρχει εντελως αλλη πολιτικη, και τα εγραφα, ειναι εμ, ποιο χαλαρα, οποτε αυτοσχεδιαζεις λιγο με την χαρτουρα...
Επισης, λογω capital controlls, μερικους μηνες πριν ηταν καπως μπλεγμενο να αγορασεις απο aliexpress, και ανακαλυψα οτι οι περισσοτεροι εμποροι (οι ιδιοι) ειναι και στο ebay, οποτε το εκοψα το aliexpress, και παω κατευθειαν ebay. Εχω την εντυπωση οτι μια φορα που πληρωσα απο κυπριακο λογαριασμο τραπεζη λογω capital c. και ζητησα να ερθει ελλαδα ψηλο εμπλεξα, δεν το θυμαμαι καλα το θεμα, αν καποιος ενδιαφερετε για τετοιες ιστοριες να το ψαξω...
Last edited by manos g; 19-04-2017 at 17:24.
Tags for this Thread