Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
Quote Originally Posted by When Black Roses Bloom View Post
Μήτσε, κάτι πέταξες χτές στο τσάτ και μετά χάθηκες στο Eye of Terror, όταν είπα για το Tor. Γιατί είναι ανήθικο (νομίζω αυτό είπες) να κατεβάζεις μέσω Tor? Εμάς εδώ, είναι όλα κλειδωμένα, όχι το μtorrent, μπορεί να συνδεθεί, αλλά δεν μπορείς να μπείς σε σάιτς για να κατεβάσεις το torrent. Πρέπει να μπείς μέσω Tor, να πάρεις το url και μετά να κατεβάσεις. Γενικά, ξέρω ότι το Tor network δεν συστήνει να κατεβάζεις μέσω του προγράμματος torrents, αλλά κάτι άλλο?
το TOR είναι ένα network που έχει σαν σκοπό να προσφέρει ανωνυμία για καθαρά πολιτικο κοινωνικούς λόγους. Το να το χρησιμοποιείς για να κατεβάζεις είναι σαν την περιβόητη παντιέρα περί πλατείας Εξαρχείων που επειδή δεν υπάρχει αστυνόμευση (λολ όμως αλλά τέσπα) το εμπόριο πρέζας γίνεται μπροστά στα μάτια σου.
Το ανήθικο εδώ είναι ότι επειδή δεν υπάρχει απεριόριστο bandwidth αν είναι να το τρως σε downloading τότε κάποιος που θα θέλει να σερφάρει ανώνυμα θα έχει προβλήματα.
Οκέι, κατανοητό και δεκτό. Δεν έχω κατεβάσει ΜΕΣΑ απο Tor όπως προείπα, αλλά για να μπορέσω να μπώ σε σάιτς που θέλω (έχουν κλειδωμένα μέχρι και τα τσοντοσάιτ πανάθεμά τους) πρέπει να χρησιμοποιήσω το κρεμμύδι.