Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
δεν θα με πιστέψετε αλλά γενικά δεν τρώω πολλά, (δεν λέμε σε φάση κρίσης θέλω να φάω γλυκό, λέμε ότι δεν τρώω καθημερινά ή έστω μια φορά την εβδομάδα είναι πιο σπάνιο ακόμα και από την εβδομάδα)
Από λίπη γενικά προσέχω αρκετά, το ντιλιβερι έχει πάει στο μια φορά στις 15 μέρες, τώρα είμαι σε φάση που έχω ελαττώσει και τραγικά το αλκοόλ.
Ναι η βουβωνική χώρα είναι το ζητούμενο γιατί πάω σε παραλίες γυμνιστών και το λίπος κρύβει το πουλάκι μου, και αυτό δεν είναι κακό γιατί έρχονται και με ρωτάνε αν μπορούν να σπάσουν το μπιμπίκι οπότε περνάω και γω καλά

Όσοι με ξέρετε ξέρετε ότι γενικά τα πάω καλά με τον εαυτό μου, αυτό το γαμήδι όμως με ενοχλεί στ αλήθεια , είμαι στα όρια να πάω για πλαστική
γραψε μια μερα τι τρως/πινεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ να δεις ποση κρυμενη γαμοζαχαρη θα σε βρουμε.
με λεπτομεριες και ποσοτητες αν γινεται.
χμ...λες και κρυμμένη εσύ ... ε εκεί σίγουρα μαζεύω ζάχαρη
εκει ειναι που γαμιεται το συμπαν. ενα γιαουρτι no fat η και low fat κρυβει περισσοτερη ζαχαρη απο οσο φανταζεσαι. γενικα οτιδηποτε ειναι low fat και no fat βγαζουν το καθαρο λιπος του θεουλη μας και βαζουν ζαχαρη του σατανα για να επιστρεψει πισω η γευση. ειδικα σε κατι γιαουρτια, γαλα κλπ που σου πασαρουν το low fat τρως μεγαλο ψεμα. δες και την ταινια που εχω γραψει λιγα ποστ πριν θα καταλαβεις πολλα πραματα.
και κατι αλλο, αυτα τα γαμοδημητριακα τυπου μουσλι, special k και ΠΑΠΑΡΕΣ ειναι οτι χειροτερο απο θεμα ζαχαρης. αμα θες να κανεις διατροφη για στυλακι να τρως ΑΥΓΑ ΚΑΙ BACON με αβοκαντο. (φυσικα αυτα ΔΕΝ κανουν ζημια αν δεν συνοδευονται απο ζαχαρη (κρυμενη και μη). αν τα φας μαζι με μαλακιες τυπου ψωμι, muffin, κλπ τα εχεις μαζεψει και εχει κρυφτει το πουλακι κιαλλο)

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
η γαμοζάχαρη είναι κάτι που πετάτε στην Κύπρο στους γάμους;
την πεταμε αντι για ρυζι φαση?