αλλο κακη διατροφη αλλο ζαχαρη. Η ζαχαρη που περισσευει δημιουργει λιπος γυρω απο το συκωτι σε μορφη σπλαχνικου λιπους και περαν του οτι συντελει στην αυξηση του σαμπρελινο αυξανει και πολυ τους κινδυνους για ζαχαρο, ανακοπες κλπ. Προφανως αν εχεις ενα ποσοστο πχ 22% λιπος θα εχεις κοιλια αλλα αμα καταναλωνεις ποσοτητες ζαχαρης η κοιλια θα ειναι εξτρα μεγαλη. Σκεψου ποση ζαχαρη εχει η κοκα κολα πχ.
Επισης οτι ειναι light αντικαθιστα τα λιπαρα με σακχαρα για να πετυχει τις υφες και τη συμπεριφορα που θα ειχε κανονικα το προιον αν τα λιπαρα δεν ειχαν αφαιρεθει. Αρα εξτρα ζαχαρη.
Μακρια! Μονο φρουτα και κανα μελι