μονο για κονσολες παλι...
Last edited by babality; 21-10-2016 at 01:48.
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
τι να πει κανεις γι'αυτα τα αριστουργηματα. νομιζω οι san diego ειναι οι καλυτεροι απτους ροκσταρς.
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Ρε μανίτσες, τελευταία άρχησα να έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, μια αρχαία NVidia GTX 280. Προσφάτως, μετά απο ένα update στους drivers, άρχισε να κλωτσάει όταν κάνω κάτι το οποίο, φαινομενικά, την στρεσάρει. Παράδειγμα, ανοίγω το VLC να δώ ταινία, το βάζω φούλ-σκήν, κρασάρει η κάρτα, μπλέ οθόνη, dumping physical memory to C: και άλλα τέτοια φαιδρά. Βάζω να παίξω Dead Space π.χ. (όπου πρίν έπαιζε νορμάλ) μετά απο λίγο, κρασάρει, μπλέ οθόνη.
Σε κάποια φόρουμς κλπ, λένε ότι το τελευταίο update έχει θέματα με memory leak απο την κάρτα, λόγω μαλακισμένου προγραμματισμού απο μέρους τους. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, κατέβασε και εγκατέστησε μαζί με τους drivers και το NVidia experience, ένα suite που και καλά σε κάνει register με τα παιχνίδια που έχεις κλπ κλπ.
Για πείτε καμία ιδέα, γιατί το πρόγραμμα μας έχει πάει πίσω για αναβάθμηση μέχρι το Γενάρη, και περιμένουμε.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Ε αν οφείλεται στους νέους drivers, βάλε τους παλιούς.
Life begins at 45°.
αν δεν είναι πρόβλημα λογισμικού τσέκαρε αν οι γρίλλιες του μετάλλου ανάμεσα στην ψύκτρα και το τσιπάκι της κάρτας σου είναι μπλοκαρισμένες από σκόνη
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Θα απεγκαταστήσεις τους νέους drivers και θα κατεβάσεις/εγκαταστήσεις μια παλαιότερη έκδοση.
Κατέβασε κάποιο software, αν θες να ελέγξεις τις θερμοκρασίες της κάρτας. Μπορεί όντως να υπερθερμαίνεται, χωρίς να οφείλεται απαραίτητα σε κάτι που φαίνεται (σκόνη, βρωμιά).
Last edited by BLiTzER; 04-11-2016 at 17:46.
Life begins at 45°.
Παίζει κανά καλό αντικατάστατο του passwordbox εκεί έξω για μας που δεν θυμόμαστε όλους τους κωδικούς μας και θέλουμε να λογκάρουμε παντού κατευθείαν;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Της Google δε σε κάνει MANMU;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
Συνδεσα ένα usb σε τηλεόραση και μετά στον υπολογιστή μου έβγαλε πρόβλημα, να το επισκευάσω κτλ.
Μετά το repair, κόλαγε ακόμα, οπότε το έκανα format. Έκτοτε δεν το αναγνωρίζει ή λέει ότι χρειάζεται format, το οποίο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Με disk management απλά το δείχνει ότι υπάρχει ως removable disk και καμία άλλη ανάλυση, με CMD και DISKPART το βλέπει, το επιλέγω στο clean κολλάει με διάφορα σφάλματα, με πιο συνηθισμένο το there is no media in the device η ότι δεν ανταποκρίνεται κτλ.
Καμία ιδέα παρακαλώ?
I don't do drugs. I am drugs.
Spoiler
Σας ευχαριστώ πολύ κυριε αλλά δε μου αρέσει ο τόνος σας για το φλασάκι μου.
Πολύ το φοβόμουν αυτό, αλλά γιατί το έπαθε;
I don't do drugs. I am drugs.