ειναι πολλα τα ΚΣ
ειναι πολλα τα ΚΣ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
σαν τα μπουρδέλα
ε χιόνια εννοούσα, Κυνηγετικός Σύλλογος καλό βόλι κτλπ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ναι ρε, κανένα πρόβλημα με το ποιός θα αναλάβει αρκεί να παραμείνει το πνεύμα πάνω κάτω το ίδιο. Και ο ικονο έχει αρκετό πνεύμα από μόνος τους.
1) e4, c5
2) Νf3
Μόνο εγώ νόμιζα ότι τόσο καιρό το φόρουμ το είχε ο dragonlord ακόμα;
Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα το νομίζω.
Δικό του είναι. Αλλά από τους 29 admins, μόνο ένας ασχολείται. Δύο, ίσως, τώρα.
Life begins at 45°.
Λολ.
Εγώ θα προτείνω, εντελώς φιλικά κι ας αγνοηθεί, εφόσον θέλετε να ανανεώσετε το ενδιαφέρον και τη φάση γενικότερα, να αρχίσετε από το moderating team. Διαγράψτε όσους δεν ασχολούνται, βάλτε στη θέση τους 3-4 άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται. Μην περιμένετε πολλά από τους χρήστες, αν οι ίδιοι οι διαχειριστές/μοντς έχουν να ποστάρουν 9 χρόνια. Και είναι κάπως αστείο να υπάρχουν 7 αντμίνς.
Just saying.
Life begins at 45°.
Συμφωνώ κι εγώ και αν μετράει, προτείνω WBRB και Art in Haste, ως ενεργούς και σωστούς χρήστες.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Kάντε ένα πολλ να τελειώνουμε πια.
Σε τι συμφωνείτε; Στο να μπουν moderators στα υποφόρουμ;
Moderation σε ένα forum σημαίνει ότι φερειπειν τα offtopic σχόλια, το spam και το trolling αφαιρούνται για να λειτουργεί κανονικά ένα thread. Για παράδειγμα όλα τα ποστ που έγιναν στο ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ από τον Onibocho και τον 00ι00 που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά τους, σβήνονται. Η λογική του ER από περίπου το 2008-10 και μετά είναι ότι οι χρήστες από μόνοι τους καταλαβαίνουν πότε παρεκτρέπονται και αυτό συμβαίνει επειδή άλλοι χρήστες τους λένε ότι παρεκτρέπονται.
Δε θα αλλάξετε γραμμή, επειδή θα μπουν 3-4 ενεργά άτομα ως υπεύθυνα του χώρου. Δε χρειάζεται το moderating να είναι αυστηρό. Αρκεί να μην είναι παντελώς ανύπαρκτο. Να υπάρχει κάποιος που ασχολείται. Που θα ποστάρει κάνα νέο, θα γράψει καμιά εμπειρία, θα κρατήσει τα σχόλια σε τροχιά, που είναι ΕΝΕΡΓΟΣ. Εγώ, προσωπικά, βλέπω ένα φόρουμ που το'χουν γράψει όλα στα αρχίδια τους και κανείς δεν αφιερώνει ούτε μισό λεπτό στο να επιζήσει κι όχι ένα γαμάτο, αυτοδιαχειριζόμενο, χίπικο φόρουμ.
Βέβαια, μπορεί απλά να είμαι εγώ.
Life begins at 45°.
Όπως εδώ για παράδειγμα. Θέλω να μου πεις το σπαμ πώς ορίζεται κι όχι με επιγραμματικές αναφορές σε μηχανισμούς άμυνας βλέπε απώθηση και πράσιν' άλογα.
Spoiler
Last edited by paddy honey; 21-11-2016 at 15:48.