H ζωή με γάτα
Spoiler
H ζωή με γάτα
Spoiler
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Δυστυχώς η συμβίωση με τον μικρό δεν πάει καθόλου καλά, και δε βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση, ο,τι κι αν έχω δοκιμάσει. Είναι εξωφρενικά ζωηρός, και πολύ "επιθετικός" στον τρόπο που παίζει. Είναι σαφές οτι απλά παίζει, αλλά έχει καταντήσει πάρα πολύ κουραστικό να έχω ένα πλάσμα μέσα στο σπίτι να με δαγκώνει 24/7..
Δεν είναι γάτακι για να μένει μόνο του κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα. Χρειάζεται είτε άλλα γατάκια για παρέα, και για να μάθει οτι στο άγριο παιχνίδι υπάρχουν και όρια, είτε μια αυλή για να εξερευνά και να διοχετεύει εκεί την ενέργειά του.
Θα ψάξω να τον δώσω κάπου, οπότε αν γνωρίζετε κάποιον που θα ενδιαφερόταν να υιοθετήσει ένα αγριμάκι, ή αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, φιλοζωική ή δεν ξέρω τι, στείλτε πμ.
Μας τα χάλασες τώρα
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Δεν έχεις ιδέα τι τραβάω.. Δαγκώνει με μένος, μέχρι αίματος, ακόμα και σε πρόσωπο και λαιμό. Όλη μέρα.
αν είχες τρόπο να τον στείλεις 3καλα θα τον βόλευα εγώ
Rock or Nothing
Αν το λες σοβαρά, και δε βρω κάποια εναλλακτική, θα βρω τρόπο να τον φέρω.
σοβαρά. άμα δεν έχεις άλλη λύση ρίξε ενημέρωση.
Rock or Nothing
να σας γνωρισω την Τασουλα
αρσενικο ηθελα να παρω αλλα με διαλεξε η ιδια με την αγαπη της
καθε αντιστασις ηταν ματαια
ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ
![]()
κούκλα, έπρεπε να την βγάλεις μαργέτη, λόγο σατανά, αλλά δεν πειράζει.
Επίσης οι γάτες διαλέγουν όχι εμείς![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ΝΤΑΡΚ ΧΕΛΛ
![]()
τηλεκοντρόλ ο ορισμός του blast from the past
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Krima to dolio to zwntano...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar