Quote Originally Posted by Serpantinas View Post
εγω να πω οτι οκεη μαζι σας, αλλα με βαση αυτα που φαινονται στο βιντεο, γιατι θεωρουμε πως το οτι δεν εχω εισιτηριο σημαινει αυτοματα πως συγχωρουμαι αν ριχνω μπουκετα σε μουρες ελεγκτων (αφου πρωτα χαμογελασω χαριτωμενα στο φακο; )

Εκτος αν χανω κατι ("λαδια", "μυαλο", "τ αυγα και τα πασχαλια", "τον κοσμο κατω απ τα ποδια μου" θ απαντησει ο ικονοκλαστ, αλλα θεωρειστε την απορια μου ειλικρινη και με διαθεση για κουβεντα). Δε βλεπω την υπερβολικη βια η την καταφορη καταστολη στο βιντεο, παρα μονο μια μπατσα απ την τυπισσα κι ενα αμηχανο κεφαλοκλειδωμα απ τον τυπο στη συνεχεια.
Αν θεωρείς πως καταστολή θεωρείται μονάχα οι γκλοπιές και τα δακρυγόνα των μπάτσων, το να σε σαπίσουν στο ξύλο γενικά, όχι τότε καλά βλέπεις, δεν υπάρχει κατάφορη καταστολή. Βέβαια, όπως έγραψε και ο ΚανονικόςΠαύλος, εξαιτίας αυτής της μη κατάφορης καταστολής, πριν 3 χρόνια, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Και όχι, δεν ήταν ατύχημα, που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και στον καθένα.

Γενικά δε βγάζω άκρη. Ο άλλος λέει πως η κοπελιά είναι για ξύλο, χωρίς βέβαια να κάνει τον κόπο να μας εξηγήσει το γιατί, ο άλλος λέει πως είναι παράλογο να μην έχει το δικαίωμα ο ΟΑΣΘ (ο οργανισμός έτσι; που βγάζει κάποια υπέρογκα ποσά από τα πάρε-δώσε με το ελληνικό κράτος) να κρατά αυτούς που δε βαράν εισιτήριο, ο άλλος ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος αυτός που δε βαρά για τον όποιο λόγο εισιτήριο να υποστεί τα τραμπουκίσματα και τις ψευτομαγκιές των χέστιδων των ελεγκτών που ξέρουν να τα πουλάν αυτά όπους τους παίρνει. Πάτος.

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
Quote Originally Posted by sfinotouvlaki View Post
Σαμπρέλ, δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς...
δεν πιστεύουμε όλοι σε "μηνύσεις" και προσπάθεια να βρούμε το δίκαιο μέσα από ένα αστικό δικαστήριο γιατί απλά δεν μας εκφράζει ή και δεν το εμπιστευόμαστε
Συμφωνώ και επαυξάνω, στο βαθμό όμως που τρέχουν παράλληλα (από αυτό το α' πληθυντικό) και άλλες δράσεις, όπως μαζικές διαγραφές προστίμων, χτίσιμο νομικής ομάδας, συνεπείς παρεμβάσεις σε ΜΜΜ για τους λόγους που οι συγκοινωνίες πρέπει να ελεύθερες. Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι ζήτημα εσωτερικής κατανάλωσης, αλλά απευθύνεται σε όλους και όλες.